Lackerare till Bilmetro Skadecenter Gävle

Lackerare till Bilmetro Skadecenter Gävle

Brinner du för bilar och femstjärnig service lika mycket som oss? Hos Bilmetro Skadecenter i Gävle får du arbeta i vår toppmoderna lackering med den senaste tekniken. Vi är ett starkt team som består av skadetekniker, lackerare, skadehandläggare och garantihandläggare. Totalt är vi 23 medarbetare varav åtta jobbar på lackeringen.

Om tjänsten

Som lackerare är din främsta uppgift att återställa kundens bil till ursprungsskick efter en skada, du arbetar med allt ifrån mindre spotrepair till större flerdagarsjobb. Du utför alla uppgifter som förekommer inom billackering dvs. förarbete, justering, lack och polering. Som lackerare är du en viktig del i vårt mål, vi ska alltid vara din bästa bilaffär.

Vem är du?

Vi söker dig som har utbildning i lackeringsteknik eller fordonsteknisk utbildning och som har hunnit jobba minst något år som lackerare. Du behöver vara noggrann och ha en känsla för färg och form i ditt arbete. Du kan hantera datorer och behärskar svenska i tal och skrift samt har B-körkort. Stort plus om du trivs med att samarbeta med andra, arbeta efter mål och lösa problem.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en roll med stort ansvar och möjlighet till personlig utveckling i ett framgångsrikt företag med ett av marknadens starkaste varumärken.

Bilmetro är en av Sveriges ledande återförsäljare av person- och lastbilar med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Vi representerar de starka varumärkena Scania, Volkswagen person- och transportbilar, Audi, SEAT, SKODA och KIA. Bilmetro omsätter runt 3,6 miljarder SEK per år och har ca 600 medarbetare.

Intresserad?

Tveka inte att söka om tjänsten passar in på dig, vi går igenom ansökningarna löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstidens slut. Har du frågor eller funderingar? Kom förbi oss på Kryddstigen 22 eller ring Joakim Andersson 026-402 56 46.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Bilmetro AB
Telefon 026-65 71 00
Email Mejla Bilmetro AB
Område Gävle
Yrkesroll Fordon, Lackerare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 okt 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilmetro är ett av Sveriges ledande bilföretag med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Företaget är återförsäljare för Volkswagen, Skoda, Audi, Seat, Honda, KIA och Scania Lastbilar. Bilmetro omsätter ca 3,6 miljarder SEK per år och har ca 600 medarbetare.