Bilplåtslagare till Bilmetro Skadecenter Gävle

Bilplåtslagare till Bilmetro Skadecenter Gävle

Hos Bilmetro Skadecenter får du arbeta tillsammans med erfarna kollegor och några av marknadens starkaste varumärken. Hos oss får du kontinuerlig utbildning och beroende på dina erfarenheter och intresse finns det möjlighet att fördjupa sig. Vi tycker det är viktigt med en arbetsplats där alla trivs och utvecklas och vi har de senaste åren satsat mycket på arbetsmiljön b.la. genom en ny lackverkstad och moderna tekniska hjälpmedel.

Om tjänsten

Jobbet som bilplåtslagare är väldigt varierande eftersom ingen skada är den andra lik och kräver ibland andra lösningar. Gemensamt är att du återställer kundens bil till ursprungsskick oavsett om det är snabbt avhjälpt eller mer krävande flerdagarsjobb.

Vem är du?

Vi söker dig som har god fordonskunskap och någon form av fordonsteknisk utbildning men du kan också på egen hand byggt upp relevant erfarenhet. För oss är det viktigare att du har form- och fingertoppskänsla för yrket. För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla att lösa problem. Du har datorvana, behärskar svenska och har körkort.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en tjänst med många spännande arbetsuppgifter och ett stort ansvar i en attraktiv bransch där du får löpande utbildning och utvecklar din kompetens. Bilmetro är en av Sveriges ledande återförsäljare av person- och lastbilar med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Vi representerar de starka varumärkena Scania, Volkswagen, Audi, Seat och Skoda.
Mer info
Kontaktperson Bilmetro AB
Telefon 023-79 25 00
Email Mejla Bilmetro AB
Område Gävle
Yrkesroll Fordon, Bilplåtslagare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilmetro är en av Sveriges ledande återförsäljare av person- och lastbilar med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Dagens sortiment omfattar de starka varumärkena Scania, Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA och KIA. Bilmetro omsätter omkring 4,1 miljarder per år och har cirka 600 medarbetare varav 200 arbetar inom lastbilar.