Gruppchef till Gävle Bruk

Gruppchef till Gävle Bruk

Vi söker dig som drivs av att utveckla både människan och gruppen till vårt team som verkar inom Gävle Bruk. Du har ett högt säkerhetstänk, öga för förbättringar samt förstår vikten av en god kommunikation för att tillsammans med arbetsgruppen nå resultat. Du får leda en arbetsgrupp med skiftgående personal, som i olika befattningar kör vårt bruk och arbetar med att löpande säkerställa att insatsvaror alltid finns tillgängliga.

Vi erbjuder:
  • En plats i en organisation med goda värderingar, stort arbetsmiljöfokus och miljömedvetenhet.
  • Utvecklingsmöjligheter i en spännande och utmanade arbetsmiljö.
  • Ett stimulerande arbete med högt ansvarstagande och stora möjligheter till egen påverkan.
  • Du kommer att ingå i sektionens ledningsgrupp och rapportera till sektionschefen.
Om tjänsten
Gruppens uppgift är att på olika sätt skapa goda förutsättningar för en störningsfri drift. Gruppchefens uppgift är primärt att leda, utveckla och säkerställa arbetet för sin arbetsgrupp på kort och lång sikt. Rollen innebär ett övergripande ansvar att säkerställa rätt prioritering för att skapa bästa möjliga förutsättningar för dina medarbetare.

Kvalifikationer
För att lyckas i tjänsten behöver du ha följande kvalifikationer:
  • Flerårig erfarenhet av att leda andra.
  • Erfarenhet från LEAN/WCM är meriterande men inget krav.
  • Förståelse för förändringsledning och drivkraften att genomföra de förändringar som är direkt kopplade till personal och process med ständiga verksamhetsförbättringar.
Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen krävs att du är en handlingskraftig person med förmågan att ta initiativ att genomföra de beslut som krävs för att nå bästa resultat. Vi söker dig med förmåga att lyfta blicken framåt, trivs med en aktiv närvaro i gruppen, som aktivt jobbar med att utmana och utveckla arbetssätt och ser värdet i ständiga förbättringar samt har förmågan att vara lyhörd och möta dina kollegor respektfullt, prestigelöst och kommunikativt.

Kontakt
För frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Sektionschef PM5 Krister Säll på 026-151311 eller sektionschef PM4 Elisabeth Johansson 026-151048.

Välkommen med din ansökan senast den 6 januari, urval kommer ske löpande.
Mer info
Kontaktperson Krister Säll
Telefon 026-151311
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.billerudkorsnas.se/
Sista ansökningsdag 6 jan 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?