BillerudKorsnäs söker en redovisningsekonom

BillerudKorsnäs söker en redovisningsekonom

Dina arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom ser vi att du har djupare kunskap inom ekonomiprocesser och kan lösa komplexa frågeställningar, identifiera processförbättringar och assistera kollegor inom det egna processområdet.

Arbete innebär löpande redovisning, avstämningar, periodiseringar och bokslutsarbete gentemot BillerudKorsnäs interna kunder. Rollen innefattar även upprättande av årsredovisning och deklarationer. I arbetet ingår att utföra ekonomirelaterade arbetsuppgifter inom bokföring och rapportering i enlighet med intern arbetsfördelning och processmanual samt verka som ett proaktivt och serviceinriktat stöd gentemot BillerudKorsnäs kunder. Du kommer att arbeta kontinuerligt för att identifiera förbättringar och utveckla gruppens processer, driva och delta i utvecklingsprojekt samt agera problemlösare och bistå kollegor i uppkomna problem relaterade till Billerudkorsnäs ekonomi.
Du kommer rapportera till koncernen enligt riktlinjer och tidsplan samt utföra statistisk rapportering till myndigheter.

Din profil

Vi ser gärna att du har eftergymnasial ekonomisk utbildning med inriktning mot redovisning eller ekonomistyrning. För att lyckas i denna tjänst tror vi att du har erfarenhet att arbeta inom en ekonomifunktion med redovisning, är trygg i alla dess delar samt har god förståelse för ekonomiarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kundkontakt eller att ha arbetat i Shared Services-miljö. Det är bra att ha goda kunskaper i Officepaketet, särskilt inom Excel. Det är meriterande om du har arbetat i Agresso. Det är även meriterande att ha goda språkkunskaper, framförallt inom engelska.

Som person ser vi att du är ansvarstagande och noggrann. Du är bra på att skapa relationer samt arbeta i grupp. Du ska ha en problemlösande attityd och lätt för att lära dig nya saker inom området, ha ett intresse för redovisning med starkt driv att vilja arbeta och utvecklas inom detta område. Vi ser gärna att du har ett intresse för att driva förändring och utveckling.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos en av våra kunder. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärsmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Är vi den du söker?

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden.
Intervjuer sker löpande så registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt men senast 20 januari. För mer information ring gärna Ida Broman på 0733-51 27 56.
Mer info
Kontaktperson Ida Broman
Telefon 0733-512756
Område Gävle
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?