Fordonstekniker till Bilkompaniet i Gävleborg

Fordonstekniker till Bilkompaniet i Gävleborg

Dina arbetsuppgifter

Som tekniker hos oss får du möjlighet att arbeta med felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål har blivit åtgärdade.

Bilkompaniet Gävleborg erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett familjärt och sammansvetsat team med god laganda och samarbete. För att du ska lyckas och utvecklas i din roll erbjuder vi dig möjligheten att utbilda dig och din kompetens inom olika områden kontinuerligt.

Din profil

För att lyckas i rollen bör du ha arbetat några år som biltekniker men vi stänger inga dörrar för dig som är i starten av din karriär. Erfarenhet från Mercedesbilar är väldigt meriterande och vi har som krav att du har god datorvana samt behärskar svenska flytande i skrift och tal.

Du som söker den här tjänsten trivs i ett arbete där du får kombinera ditt teknikintresse med att arbeta med människor. Som person är du mån om att ge god service och du är kommunikativt duktig. Du har en positiv inställning, håller lugnet i stressade situationer samt är flexibel. Vidare är du kvalitetsmedveten samt har god prioriterings- och administrationsförmåga. För oss är det viktigt att du trivs med att arbeta i en professionell organisation där laganda och samarbete är viktiga faktorer.

Vi ser det som ett plus om du har fordonsteknisk utbildning motsvarande lägst gymnasienivå samt att B-körkort är ett krav.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Bilkompaniet Gävleborg med Clockwork rekrytering. Sista ansökningsdag är 2022-12-04 men vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt via www.clockworkpeople.se. Vid frågor gällande tjänsten hör gärna av dig till Simon Lindberg på 073-351 27 99 eller simon.lindberg@clwork.se.
Mer info
Kontaktperson Simon Lindberg
Telefon 073 351 27 99
Email Mejla Simon Lindberg
Område Gävle
Yrkesroll Fordon, Reparatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Är du vår nästa stjärntekniker?

Bilkompaniet Gävleborg fortsätter att expandera och satsar på framtiden. Som en del av vår expansion framåt söker vi en personbilstekniker som ska stärka vårt verkstadsteam ytterligare.

Vi har funnit i Gävle i över 60 år och jobbar i dag främst med Mercedes-Benz person- och transportbilar.
Bilkompaniet Gävleborg med sina 30 anställda ingår i en större koncern med totalt ca 200 anställda på 8 orter i Gävleborg, Dalarna och Bergslagen.

Vi på Bilkompaniet värdesätter välmående och trivseln hos alla våra medarbetare. Genom att tillhandahålla varierande arbetsuppgifter i en kreativ miljö, där vi kombinerar glädje, professionalitet och laganda skapar vi goda utvecklingsmöjligheter för alla våra medarbetare att växa inom organisationen.