Säljare till Mercedes Benz hos Bilkompaniet

Säljare till Mercedes Benz hos Bilkompaniet

Dina arbetsuppgifter

För dig som drivs av att nå uppsatta mål, ge den bästa tänkbara servicen samt brinner för försäljning har vi nu en spännande tjänst som bilsäljare på Bilkompaniet. I denna roll är din huvudsakliga arbetsuppgift att arbeta med försäljning av både nya och begagnade bilar av varumärket Mercedes. Som bilsäljare driver du hela försäljningsprocessen från första kontakt till avslutad affär med din kund. Du demonstrerar bilar, offererar, skapar orders, administrerar och levererar bilar till kunder, allt med högsta kundnöjdhet i fokus.

Vidare kommer du i att självständigt ansvara för att planera och strukturera upp ditt arbete för att du ska kunna nå dina uppsatta mål. Närmast dig kommer du ha kollegor som också är bilsäljare samt försäljningschef.

Din profil

Till den här tjänsten söker vi dig som brinner för kundmötet, där du bygger långa välmående kundrelationer genom att vara en kommunikativt duktig relationsbyggare med service i fokus. Ditt lösningsfokus och höga driv gör att du alltid är på tå och ser möjlighet till affär i alla lägen.

Vi söker dig som har erfarenhet från antingen försäljning eller arbete med kundrelationer med dokumenterade goda resultat. B-körkort är ett krav. Har du erfarenhet från bilbranschen ser vi det som meriterande. Vidare ser vi att du har god affärsförståelse och triggas av att arbeta mot egen budget/mål. Ditt lösningsfokus och höga driv gör att du alltid är på tå och ser möjlighet till affär i alla möten.

Ansökan

Är det dig Bilkompaniet söker? Då tar vi gärna emot din ansökan! I denna rekrytering samarbetar Bilkompaniet med Clockwork Rekrytering. Skicka in din ansökan på vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt, dock senast 2021-06-27. Vid frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Simon Lindberg på 073-351 27 99 eller på simon.lindberg@clwork.se. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Simon Lindberg
Telefon 073-351 27 99
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilkompaniet Gävleborg fortsätter att expandera och satsar på framtiden. Som en del av vår expansion framåt söker vi en säljare som ska stärka vårt familjära team ytterligare.

Bilkompaniet Gävleborg har representerat Ford i Gävle i över 60 år. Sedan 2004 är sortimentet utökat med Mercedes-Benz personbilar och nu sedan 2020 även med Mercedes-Benz Transportbilar. Bilkompaniet med sina 30 anställda ingår i en större koncern med totalt ca 130 anställda på 4 orter i Gävleborg och Dalarna.

Vi på Bilkompaniet värdesätter välmående och trivseln hos alla våra medarbetare. Genom att tillhandahålla varierande arbetsuppgifter i en kreativ miljö, där vi kombinerar glädje, professionalitet och laganda skapar vi goda utvecklingsmöjligheter för alla våra medarbetare att växa inom organisationen.