Bilbolaget söker bilplåtslagare/bilskadereparatör

Bilbolaget söker bilplåtslagare/bilskadereparatör

En av Bilbolagets mest erfarna bilplåtslagare utvecklas i organisationen och blir skadereglerare. Efter att i flera år varit en tongivande kollega i kompetens och leverans på vår skadeverkstad går han vidare till en ny roll att utvecklas i. Därför söker vi dig som vill bli nästa framgångssaga på Bilbolaget.

Vill du arbeta med krockskadade bilar? Är du noggrann och tålmodig? På Bilbolagets skadecenter är teamkänsla och yrkesstolthet ledorden. Låter det här intressant? Då har vi jobbet för dig! Vi erbjuder dig ett självständigt och stimulerande arbete på ett kvalitetstänkande företag med en modern verkstad som har den senaste utrustningen

Din nästa utmaning

Bilplåtslagare eller bilskadereparatör som yrket också kallas, är ett hantverksyrke där man ständigt lär sig nya saker. Yrket är mångsidigt eftersom ingen skada är den andra lik och därför kräver nya lösningar. I bilplåtslagarens arbete ingår att förstå hur en skada har uppstått. Det ger vägledning i det fortsatta arbetet. Som bilplåtslagare jobbar du med krock- eller rostskadade fordon och det handlar om att mäta, rikta, svetsa, återställa och byta detaljer. En bilplåtslagare ska ha känsla för form, vara noggrann och kunna göra avancerade skadeberäkningar.
Till din hjälp har du ett team av ledare, skadeberäknare och annan kompetens som underlättar för dig i ditt arbete.

Vem är du

Då vi har stort fokus på nöjda kunder är det viktigt att du är serviceinriktad, social och positiv. Dessa egenskaper visar du också självklart gentemot dina kollegor på jobbet då du bidrar med god stämning och prestigelöshet. Du är noggrann och kvalitetsmedveten – och vill alltid leverera ett arbete av högsta möjliga kvalitet. Du har tidigare jobbat på bilplåtverkstad och har flera års dokumenterad erfarenhet som bilplåtslagare/bilskadereparatör samt fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har också ett giltigt körkort med minst behörighet B.

Vad erbjuder vi dig?

Vi är ett kvalitetstänkande familjeföretag. Hos oss blir du en del av en koncern med möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Vi bryr oss om dig som anställd.

Vi erbjuder alla våra anställda:

Friskvård och personalrabatter på olika träningsanläggningar, Personalrabatter på drivmedel, verkstadsarbeten & reservdelar Personalrabatter hos samarbetspartners Tjänstepension Gruppförsäkring Goda utvecklingsmöjligheter Bra arbetsmiljö Utbildningar genom bland annat samarbeten med Volvo Car Sverige, Renault och IHM Business School.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, se kontaktuppgifter längre ned i annonsen. Urval och intervjuer kan ske löpande.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Fordon, Bilplåtslagare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://bilbolaget.nu/
Sista ansökningsdag 6 dec 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Bilbolaget
Bilbolaget Invest Sundsvall AB är moderbolaget som med fem personbilsbolag, ett lastvagnsbolag och fastighetsbolag har cirka 530 anställda. Bilbolagets verksamhet sträcker sig från Timrå i norr till Norrtälje i söder, via Sundsvall, Ljusdal, Hudiksvall, Bollnäs, Söderhamn, Gävle, Sandviken och Östhammar.

Koncernen ägnar sig dels åt försäljning, service och tilläggstjänster med personbilar, transportbilar och lastvagnar, men också förvaltning av de egna och hyrda fastighetsbestånden. Fordonsaffären omfattar försäljning av både nya och begagnade personbilar, transportbilar och lastvagnar och har fokus på att leverera helhetslösningar som förenklar kundens vardag. Omsättningen uppgick under 2018 till ca 2,7 mdkr.

Bilbolagskoncernen ägs av familjen Persson. Martin Persson är styrelseordförande, även syskonen Henrik och Anders jobbar inom koncernen.

Familjen Persson har siktet inställt på framtiden och jobbar långsiktigt med att hela tiden modernisera och återinvestera i verksamheten.

Vårt kundlöfte: Med personlig omtanke
Smaka på orden du också! Det är stora ord som vi lovar till var och en av våra kunder och den viktigaste faktorn för långsiktig lönsamhet. Därför vill vi ha engagerade medarbetare som har en vilja att göra skillnad i sina arbeten och ge våra kunder positiva upplevelser i mötena med dem.

Vi vill att alla kunder ska känna sig betydelsefulla och att just deras behov är någonting som vi tar på allvar och har lösningar på. Att vara omtänksam handlar om att bry sig om, vilja väl och visa intresse. Vår filosofi är att omtanke i alla led vinner i längden. Och det gäller självklart även oss medarbetare emellan. Om vi lever på det sättet så kommer vi också omtänksamt kunna ta hand om våra kunder på bästa tänkbara sätt.