Bilbolaget söker Renaultsäljare

Bilbolaget söker Renaultsäljare

Bilbolaget tror på att skapa det bästa för våra kunder i form av tjänster som verkligen underlättar och medverkar till att det blir kul och enkelt att äga bilar från oss. Vi jobbar med varumärkena Volvo, Renault och Dacia, och erbjuder ett stort utbud av både nytt och begagnat på marknaden. Vi söker en relationsskapare som vill utvecklas med oss på Bilbolaget, är genuint intresserad av människor och drivs av att göra affärer. Stämmer det in på dig? Då är du kanske den vi söker.

Din nästa utmaning

Vill du arbeta med kunden och affärer i fokus? Är du lyhörd och bra på att skapa långsiktiga relationer? Tycker du om att motivera, engagera och utveckla?Testar du gärna nya lösningar och drar dig inte för att komma med spännande tankar och idéer som du sedan förverkligar i handling? Verkar det intressant? Då har vi jobbet för dig!

Som säljare arbetar du självständigt efter våra försäljningsprocesser från första kontakten med kund till leverans av bilen. Du kommer i första hand att sälja Renault, Dacia. Hos oss säljer du ett helhetsägande genom att också sälja verkstads- och servicetjänster tillsammans med finansiering. Dina kunder är både privatpersoner och företag. Vi arbetar målmedvetet med att söka upp och bearbeta privatpersoner, små- och medelstora företag i våra närområden, och det arbetet ingår i alla säljares vardag. Till din hjälp har vi moderna IT-system som även är ett bra hjälpmedel för att du ska lyckas i ditt proaktiva arbete. Du ingår i en grupp säljare som bearbetar kunder både i bilhallen, via telefon, digitala kanaler och ute på fältet.

Vem är du?

Du är en relationsskapare som vill utvecklas med oss på Bilbolaget, är genuint intresserad av människor och tycker om att göra affärer. Det är viktigt att du gillar att vara med och driva affären på ett professionellt och lönsamt sätt. Du har stort kundfokus, ambition att bli bäst på försäljning och kan omvandla tankar till verklighet. För att klara detta är du en person som har ett starkt eget driv, är resultatorienterad, lyhörd och har en positiv framtoning. Du är en god kommunikatör som har lätt för att prata med alla typer av kunder samtidigt som du är strukturerad, ordningsam och trivs med ett högt arbetstempo. Du har erfarenhet av försäljning med goda resultat från tidigare arbete.

Du har minst en gymnasieutbildning och gärna god förståelse för affärsekonomi. Eftergymnasial utbildning inom försäljning och marknadsföring är meriterande och vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet från försäljning av kapitalvaror eller tjänster. Branscherfarenhet är meriterande. Du har goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Du har också ett giltigt körkort med minst behörighet B.

Vad erbjuder vi dig?

Vi är ett kvalitetstänkande familjeföretag. Hos oss blir du en del av en koncern med möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Vi bryr oss om dig som anställd.

Vi erbjuder alla våra anställda:

•Friskvård och personalrabatter på olika träningsanläggningar • Personalrabatter på drivmedel, verkstadsarbeten & reservdelar • Personalrabatter hos samarbetspartners • Tjänstepension • Gruppförsäkring • Goda utvecklingsmöjligheter • Bra arbetsmiljö • Utbildningar genom bland annat samarbeten med Volvo Car Sverige, Renault, Ford och IHM Business School.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, se kontaktuppgifter längre ned i annonsen. Urval och intervjuer kan ske löpande.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Fordon, Utesäljare, Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilbolaget.nu
Sista ansökningsdag 9 dec 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Bilbolaget
Bilbolaget Invest Sundsvall AB är moderbolaget som med fem personbilsbolag, ett lastvagnsbolag och fastighetsbolag har cirka 530 anställda. Bilbolagets verksamhet sträcker sig från Timrå i norr till Norrtälje i söder, via Sundsvall, Ljusdal, Hudiksvall, Bollnäs, Söderhamn, Gävle, Sandviken och Östhammar.

Koncernen ägnar sig dels åt försäljning, service och tilläggstjänster med personbilar, transportbilar och lastvagnar, men också förvaltning av de egna och hyrda fastighetsbestånden. Fordonsaffären omfattar försäljning av både nya och begagnade personbilar, transportbilar och lastvagnar och har fokus på att leverera helhetslösningar som förenklar kundens vardag. Omsättningen uppgick under 2018 till ca 2,7 mdkr.

Bilbolagskoncernen ägs av familjen Persson. Martin Persson är styrelseordförande, även syskonen Henrik och Anders jobbar inom koncernen.

Familjen Persson har siktet inställt på framtiden och jobbar långsiktigt med att hela tiden modernisera och återinvestera i verksamheten.

Vårt kundlöfte: Med personlig omtanke
Smaka på orden du också! Det är stora ord som vi lovar till var och en av våra kunder och den viktigaste faktorn för långsiktig lönsamhet. Därför vill vi ha engagerade medarbetare som har en vilja att göra skillnad i sina arbeten och ge våra kunder positiva upplevelser i mötena med dem.

Vi vill att alla kunder ska känna sig betydelsefulla och att just deras behov är någonting som vi tar på allvar och har lösningar på. Att vara omtänksam handlar om att bry sig om, vilja väl och visa intresse. Vår filosofi är att omtanke i alla led vinner i längden. Och det gäller självklart även oss medarbetare emellan. Om vi lever på det sättet så kommer vi också omtänksamt kunna ta hand om våra kunder på bästa tänkbara sätt.