Serviceinriktad biluthyrare till Hertz i Gävle och Sandviken

Serviceinriktad biluthyrare till Hertz i Gävle och Sandviken

Dina arbetsuppgifter

Till vår biluthyrningsavdelning Hertz i Gävle och Sandviken söker vi nu en serviceinriktad biluthyrare.

Dina huvuduppgifter är att ta hand om de kunder som vill hyra bil hos oss, både företagskunder och privatkunder. Det innebär bl.a. att ta emot, bekräfta och förbereda bokningar av bilhyror både per telefon, mail och över disk. Utöver detta kommer du även att redovisa hyresavtal, hantera joursamtal samt andra vanligt förekommande kontorsuppgifter. I tjänsten ingår även leverans och klarställning av bilar. Du kommer också att ha ansvar för uppsökande försäljning i Sandviken med kontakter och företagsbesök. Tjänsten avser en heltidsanställning med start omgående. Din arbetstid kommer att vara schemalagd enligt stationens öppettider, helgarbete kan förekomma.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete inom en framtidsbransch. För dig som brinner för att ge toppklassig service, skapa goda resultat och som trivs att samarbeta med andra människor är detta ett spännande jobb! Hertz i Gävle och Sandviken är en del av Bilbolaget.

Bilbolaget finns på 10 orter från Timrå i norr till Norrtälje i söder. På Bilbolaget är vi övertygade om att det finns ett löfte som står över alla andra. Nämligen det löfte som prickar människans grundläggande behov av bekräftelse. Vi vill att alla kunder ska känna sig betydelsefulla och att just deras behov är någonting som vi tar på allvar och har lösningar på. Omtanke i alla led vinner i längden.

Din profil

Vi välkomnar dig som är Serviceinriktad och uppskattar kontakt med kunder och kollegor. Du trivs med både administrativa samt praktiska arbetsuppgifter och för att lyckas med det har du en god sinne för ordning och reda. I vår avdelning är det alltid fullfart, därför ser vi gärna att du är stresstålig och lösningsorienterad samt kan agera självständigt. För oss är det av största vikt att vi har nöjda kunder och medarbetare och vi ser därför att du är en positiv person och har god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Din kompetens är också viktigt för oss.

För att du ska lyckas ni rollen bör du ha goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt. Du bör även ha en avslutat 3-årigt gymnasiumutbildning med gärna 1-2 års arbetslivserfarenhet från servicebranschen. Det är mycket meriterande om du har arbetat mot kunder både över disk samt via telefon. Vi har krav på att du innehar B-körkort samt vana att köra bil. Goda kunskaper inom MS Office-paketet är också meriterande.

Bilbolaget samarbetar med Clockwork Rekrytering & Bemanning. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Poria Shademani på tel. nr. 0733512720. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande och tar emot ansökningar endast via vår webb som är www.clockworkpersonal.se
Mer info
Kontaktperson Poria Shademani
Telefon 0733512720
Område Gävle
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 aug (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har viljan och ambitionen att bli bäst på att serva både kunder och deras bilar. I bagaget har vi starka varumärken som Volvo, Renault och Dacia. Vid ratten har vi engagerade medarbetare som tillsammans ger ett enkelt och tryggt bilägande. Genom att vara bäst på att ta hand våra kunder gör vi skillnad som skapar värde, detta är grunden för Bilbolaget.