Verkstadscoach till storsatsande Bilbolaget i Gävle

Verkstadscoach till storsatsande Bilbolaget i GävleBilbolaget söker Verkstadscoach till Gävle

Bilbolaget tror på att skapa det bästa för våra kunder i form av tjänster som verkligen underlättar och medverkar till att det blir kul och enkelt att äga bilar från oss. Vi jobbar med Sveriges mest positivt omtalade varumärke och den senaste tekniken.

Som Verkstadscoach leder och coachar du en grupp servicetekniker. Ditt uppdrag är att arbetsleda, stötta och utveckla serviceteknikerna samt se till att det dagliga arbetet i verkstaden fungerar utan problem och efter uppsatta mål. För att återkoppla, ge information och planera dagens verksamhet effektivt håller du dagliga möten med din personal. I arbetet ingår också en del administration.

Kompetenskrav

Vi vill att du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande lägst gymnasienivå samt B-körkort. För att du ska lyckas i tjänsten krävs goda tekniska kunskaper inom fordonsservice samt kunskap i garanti-, administrations- och arbetsflöde. Vana att arbeta i systemen TACDIS, Bookmaker och Cabas är en fördel. Utöver detta ser vi gärna att du har goda referenser från att framgångsrikt hantera kunder och medarbetare. Har du tidigare haft en arbetsledande roll är detta meriterande. God datorvana är en förutsättning och erfarenhet av kassahantering är ett plus.

Personliga egenskaper

Som person är det viktigt att vara bra på att leda människor och samtidigt bekväm med tekniken i bilarna. Du tycker om att leda och stötta andra människor och se dem växa. Kundens behov är en självklar utgångspunkt i ditt arbete och du är kvalitetsmedveten samt har god planerings- och prioriteringsförmåga. Vidare tror vi att du tycker om utmaningar, har ett gott omdöme, är strukturerad samt har god administrationsförmåga.¨

Placering: Gävle

Anställning: Heltid, Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas

Tillsättning: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Ansökan
Rekryteringsprocessen kan komma att avslutas tidigare än sista ansökningsdatum. Intervjuer sker löpande.

Vår rekryteringspartner Infinity HR är ansvarig för processen. För frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, vänligen kontakta Anton Fredriksson, anton.fredriksson@infinityhr.se, 070-3115159. Infinity HR's filosofi går ut på att hjälpa kunder att hitta Rätt person, med Rätt pannben, till Rätt position - viket medför att vi ser dem som vår självklara samarbetspartner vid rekrytering.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Fordon, Bilplåtslagare, Mekaniker, Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 nov 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilbolaget tror på att skapa det bästa för våra kunder i form av tjänster som verkligen underlättar och medverkar till att det blir kul och enkelt att äga bilar från oss. Vi jobbar med Sveriges mest positivt omtalade varumärke och den senaste tekniken.