Vi söker kundtjänstmedarbetare till Bilbolaget i Gävle

Vi söker kundtjänstmedarbetare till Bilbolaget i Gävle

Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med och skapa Volvohandelns bästa kundtjänst. Vi har precis startat en spännande resa där vi som en servande och säljande enhet ska ta nästa steg till att bli Volvohandelns bästa kundtjänst.

Dina arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare hos Bilbolaget servar du våra anläggningar i Gävleborg och Roslagen. Kundtjänstteamet ska leverera bästa tänkbara service, stödja bilförsäljning och verkstad genom uppsökande samtal för att bredda kundgruppen samt proaktivt lösa befintliga kunders behov.

Målsättningen är att du tillsammans med dina kollegor i teamet ständigt ska överträffa kundernas förväntningar. Arbetet sker i första hand via utgående och inkommande samtal med befintliga och nya potentiella kunder, men även skriftlig kommunikation via mail och chatt är viktiga kanaler. Viss administration ingår också i arbetet.

Kompetens

  • Erfarenhet från telefonförsäljning eller kundtjänst med dokumenterat goda resultat
  • Verbal och duktig att kommunicera i både tal och skrift
  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska
  • God datavana

Personliga egenskaper

För att passa i rollen ska du vara genuint engagerad med en kommunikativ och social förmåga att hantera många kontakter och ser det naturligt att jobba med telefonen som verktyg. Som person är du prestigelös, noggrann, driven och resultatorienterad. Är fokuserad på lösningar och trivs i en utvecklingsorienterad verksamhet, gillar att tävla och söker alltid nya sätt att öka både kundnöjdhet och försäljning. Du är van att hålla en hög kvalitet i ditt arbete och drivs av att leverera förstklassig service.

Intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta nedan angivna kontaktperson.

Kontaktinformation

Lars Bengtsson

Servicemarknadschef

lars.bengtsson@bilbolaget.nu

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://bilbolaget.nu
Sista ansökningsdag 5 maj (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Framför oss ser vi en spännande resa. Vi har viljan och ambitionen att bli bäst på att serva både kunder och deras bilar. Bilbolaget är din helhetsleverantör som erbjuder allt du behöver för ditt bilägande. Vi säljer nya och begagnade bilar, bildelar och tillbehör. I våra service- och skadecenter utför vi originalservice och reparation, och vi hjälper dig självklart med finansiering, försäkring och abonnemangslösningar. Vi jobbar med bilvarumärkena Volvo, Renault och Dacia. Det är också dessa bilmärken som våra verkstäder är auktoriserade för.