Vi söker felsökare och högre utbildad bilmekaniker till Bilbolaget i Gävle

Vi söker felsökare och högre utbildad bilmekaniker till Bilbolaget i Gävle

Vi tror på att skapa det bästa för våra kunder i form av tjänster som verkligen underlättar och medverkar till att det blir kul att äga bilar från oss. Din roll som felsökare är avgörande för att vi ska lyckas. Vi jobbar med Sveriges mest positivt omtalade varumärke och den senaste tekniken.

Har du intresse av modern teknik och att lösa problem med felsökning och elektronik? Då är du kanske den vi söker.

Dina arbetsuppgifter

Som felsökare på Bilbolaget arbetar du
med några av bilvärldens mest avancerade modeller. Dagens Volvobilar är laddade med teknik och i en ny Volvobil finns det över 100 styrenheter som kommunicerar i olika nätverk. Den snabba utvecklingen gör att vi satsar mycket på utveckling för våra tekniker genom utbildningar, online-kurser med mera.

Som felsökare på Bilbolaget jobbar du
i första hand med felsökning, problem som är elektronik- och datarelaterade. Du utför och diagnostiserar också service och reparationer. Genom ditt engagerade och yrkesmässiga förhållningssätt får du alltid kunden att känna sig professionellt bemött.

Vad kan du och vem är du?

Vi vill att du är utbildad fordonselektriker och har några års erfarenhet som felsökare eller som högre utbildad mekaniker. Arbetet kräver att du har goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Intresse av modern teknik och att lösa problem med felsökning och elektronik behövs för att lyckas.

Du tycker om att ge service, kommunicera och trivs att arbeta med människor och teknik. Du är en lagspelare som gärna bidrar med din kompetens så att dina kollegor utvecklas. Vi ser gärna att du är engagerad, stresstålig, flexibel och positiv. Du är kvalitetsmedveten och har god prioriterings- och administrationsförmåga.

Intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta nedan angivna kontaktperson.

Välkommen med din ansökan!

Patrik Nyhem
Verkstadschef
026-655774
patrik.nyhem@bilbolaget.nu
Mer info
Kontaktperson Patrik Nyhem
Telefon 026-655774
Område Gävle
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://bilbolaget.nu
Sista ansökningsdag 21 apr (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Framför oss ser vi en spännande resa. Vi har viljan och ambitionen att bli bäst på att serva både kunder och deras bilar. Bilbolaget är din helhetsleverantör som erbjuder allt du behöver för ditt bilägande. Vi säljer nya och begagnade bilar, bildelar och tillbehör. I våra service- och skadecenter utför vi originalservice och reparation, och vi hjälper dig självklart med finansiering, försäkring och abonnemangslösningar. Vi jobbar med bilvarumärkena Volvo, Renault och Dacia. Det är också dessa bilmärken som våra verkstäder är auktoriserade för.