Vi söker biltestare till Bilbolaget i Gävle

Vi söker biltestare till Bilbolaget i Gävle

Bilbolaget tror på att skapa det bästa för våra kunder i form av tjänster som verkligen underlättar och medverkar till att det blir kul och enkelt att äga bilar från oss. Din roll som biltestare är avgörande för att vi ska lyckas. Vi jobbar med Sveriges mest positivt omtalade varumärke och den senaste tekniken.

Dina arbetsuppgifter

Som biltestare kommer du att ansvara för att bilar blir testade, besiktade och provkörda innan försäljning. Du granskar fordonet vilket skick den är i och kontrollerar brister och skador. Du kommer även att administrera och lägga in resultat av inbytestester i våra system. Du ansvarar för att flödet fungerar med begagnade bilar i dialog med övriga avdelningar samt externa samarbetsparter.

Vad kan du och vem är du?

Vi vill att du är utbildad fordonstekniker gärna med bakgrund av felsökare inom besiktningsbranschen eller motsvarande. Arbetet kräver att du har goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Du är noggrann, serviceinriktad och gillar att arbeta strukturerat. Det är viktigt att du har god social kompetens då du kommer att samarbeta med både intern personal och externa kontakter.

B-körkort är ett krav samt goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Vi erbjuder dig

Tjänsten är ett vikariat på 100% till och med sista mars 2020.

Intervjuer sker löpande. Ansök dock senast den 22/3.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta nedan angivna kontaktperson.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktinformation

Daniel Kraft

Försäljningschef

026–655736

daniel.kraft@bilbolaget.nu
Mer info
Kontaktperson Daniel Kraft
Telefon 026 655736
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://bilbolaget.nu
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Framför oss ser vi en spännande resa. Vi har viljan och ambitionen att bli bäst på att serva både kunder och deras bilar. Bilbolaget är din helhetsleverantör som erbjuder allt du behöver för ditt bilägande. Vi säljer nya och begagnade bilar, bildelar och tillbehör. I våra service- och skadecenter utför vi originalservice och reparation, och vi hjälper dig självklart med finansiering, försäkring och abonnemangslösningar. Vi jobbar med bilvarumärkena Volvo, Renault och Dacia. Det är också dessa bilmärken som våra verkstäder är auktoriserade för.