Vi söker Servicesäljare till Bilbolaget i Gävle

Vi söker Servicesäljare till Bilbolaget i Gävle

Ger du det lilla extra och har kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete, samtidigt som du tillsammans med oss vill jobba för att bli branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker! Vi erbjuder en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. Bildelsteamet roterar arbetsuppgifter inom gruppen så du arbetar både med att serva våra gäster och kunder i butiken och våra interna kunder som verkstad och bilförsäljning. I den här rollen arbetar du i en slimmad organisation och att hugga i vid behov och hantera flera olika arbetsuppgifter får inte vara ett hinder för dig.

Dina arbetsuppgifter
  • Försäljning av reservdelar och tillbehör.
  • Professionell rådgivning till interna/externa kunder vid pris- och produktfrågor.
  • Förplock, beställning, uppföljning och distribution av bildelar och tillbehörsprodukter internt och externt.
  • Bokning och lämnande av prisinformation på verkstadstjänster.Arbete på godsmottagning
  • Telefonförsäljning till grossistkunder
Tjänsten innebär mycket kontakt med verkstaden, bilförsäljningsavdelningen, leverantörer och kunder. Du arbetar med stort fokus på kund och service.

System som du arbetar i är Vida, Dialogys och Tacdis.

Vad kan du och vem är du

Vi vill att du har gymnasieutbildning och B-körkort. Det är meriterande med fordonsteknisk utbildning eller motsvarande. Du har god datavana och lär dig snabbt att hantera nya program. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Vi tror att du har ett bilintresse, gillar människor och vill ge den bästa service som det är möjligt.

Som person är du självgående, ansvarsfull och serviceinriktad. Du arbetar bra i både grupp och självständigt. Lär dig gärna nya saker och gillar ordning och reda.

Intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta nedan angivna kontaktperson.

Kontaktinformation

Servicemarknadschef Lars Bengtsson

E-post: lars.bengtsson@bilbolaget.nu

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://bilbolaget.nu/
Sista ansökningsdag 5 maj (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Framför oss ser vi en spännande resa. Vi har viljan och ambitionen att bli bäst på att serva både kunder och deras bilar. Bilbolaget är din helhetsleverantör som erbjuder allt du behöver för ditt bilägande. Vi säljer nya och begagnade bilar, bildelar och tillbehör. I våra service- och skadecenter utför vi originalservice och reparation, och vi hjälper dig självklart med finansiering, försäkring och abonnemangslösningar. Vi jobbar med bilvarumärkena Volvo, Renault och Dacia. Det är också dessa bilmärken som våra verkstäder är auktoriserade för.