Bilbolaget söker verkstadscoach/verkmästare till nybyggd verkstad

Bilbolaget söker verkstadscoach/verkmästare till nybyggd verkstad

Bilbolaget tror på att skapa det bästa för våra kunder i form av tjänster som verkligen underlättar och medverkar till att det blir kul och enkelt att äga bilar från oss. Vi jobbar med ett av Sveriges mest positivt omtalade varumärken och har alltid den senaste tekniken. Med märken som Volvo, Renault och Dacia erbjuder vi ett stort utbud på marknaden. Vill du vara med på vår resa? Då har vi jobbet för dig!

Din nästa utmaning
Som verkstadscoach leder och planerar du arbetet i ditt team. Du ansvarar också för upparbetning och kundnöjdhet. Ditt uppdrag är att stötta och utveckla serviceteknikerna samt se till att det dagliga arbetet i verkstaden fungerar utan problem och efter uppsatta mål. För att återkoppla, ge information och planera dagens verksamhet effektivt håller du dagliga möten med din personal. I arbetet ingår också en del administration.

Vem är du?
Som person är du bra på att leda människor och samtidigt är du bekväm med tekniken i bilarna. Du tycker om att leda och stötta andra människor och se dem växa. Kundens behov är en självklar utgångspunkt i ditt arbete och du är kvalitetsmedveten samt har god planerings- och prioriteringsförmåga. Vidare tror vi att du tycker om utmaningar, har ett gott omdöme, är strukturerad och har god administrationsförmåga.

Det är meriterande om du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande lägst gymnasienivå. För att du ska lyckas i tjänsten tror vi att du älskar bilar och har goda tekniska kunskaper. Det är en fördel om du har vana av att arbeta i systemen TACDIS, Bookmaker och Cabas.

Utöver detta ser vi gärna att du har goda referenser från att framgångsrikt hantera kunder och medarbetare. Har du tidigare haft en arbetsledande roll är detta meriterande. God datorvana är en förutsättning och erfarenhet av kassahantering är ett plus. Du har också ett giltigt körkort med minst behörighet B.

Vad erbjuder vi dig?
Vi går in i nästa fas att utveckla vårt arbetssätt i våra verkstäder nu under våren. Parallellt med det börjar satsningen, den första i fyra delar med en helt ny verkstad för den grupp du kommer att leda. Vi kommer att fortsätta ombyggnationen av våra verkstäder och kommer att ha en toppmodern anläggning inom de närmaste åren.

Vi är ett kvalitetstänkande familjeföretag. Hos oss blir du en del av en koncern med möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Vi bryr oss om dig som anställd.

Vi erbjuder alla våra anställda:
  • Friskvård och personalrabatter på olika träningsanläggningar
  • Personalrabatter på drivmedel, verkstadsarbeten & reservdelar
  • Personalrabatter hos samarbetspartners
  • Tjänstepension
  • Gruppförsäkring
  • Goda utvecklingsmöjligheter
  • Bra arbetsmiljö
  • Utbildningar i bland annat samarbeten med Volvo Car Sverige, Renault och IHM Business School.
Vill du veta mer?
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, se kontaktuppgifter nedan. Urval sker löpande.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Välkommen med din ansökan!

Vårt kundlöfte:Med personlig omtanke
Smaka på orden du också! Det är stora ord som vi lovar till var och en av våra kunder och den viktigaste faktorn för långsiktig lönsamhet. Därför vill vi ha engagerade medarbetare som har en vilja att göra skillnad i sina arbeten och ge våra kunder positiva upplevelser i mötena med dem.

Vi vill att alla kunder ska känna sig betydelsefulla och att just deras behov är någonting som vi tar på allvar och har lösningar på. Att vara omtänksam handlar om att bry sig om, vilja väl och visa intresse. Vår filosofi är att omtanke i alla led vinner i längden. Och det gäller självklart även oss medarbetare emellan. Om vi lever på det sättet så kommer vi också omtänksamt kunna ta hand om våra kunder på bästa tänkbara sätt.
Mer info
Kontaktperson Lars Bengtsson
Telefon 026-655702
Område Gävle
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://bilbolaget.nu/
Sista ansökningsdag 13 feb 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilbolaget Invest Sundsvall AB är moderbolaget som med fyra personbilsbolag, ett lastvagnsbolag och fastighetsbolag har cirka 530 anställda. Bilbolagets verksamhet sträcker sig från Timrå i norr till Norrtälje i söder, via Sundsvall, Ljusdal, Hudiksvall, Bollnäs, Söderhamn, Gävle, Sandviken och Östhammar.

Koncernen ägnar sig dels åt försäljning, service och tilläggstjänster med personbilar, transportbilar och lastvagnar, men också förvaltning av de egna och hyrda fastighetsbestånden. Fordonsaffären omfattar försäljning av både nya och begagnade personbilar, transportbilar och lastvagnar och har fokus på att leverera helhetslösningar som förenklar kundens vardag. Omsättningen uppgick under 2018 till ca 2,7 mdkr.

Bilbolagskoncernen ägs av familjen Persson med Per-Olof Persson som styrelseordförande samt de tre sönerna Henrik, Anders och Martin som alla jobbar inom koncernen. Familjen Persson har siktet inställt på framtiden och jobbar långsiktigt med att hela tiden modernisera och återinvestera i verksamheten.