Bilbolaget söker bilmekaniker / Personlig Servicetekniker

Bilbolaget söker bilmekaniker / Personlig Servicetekniker

Vill du bli en del av ett högpresterande team med ett modernt arbetssätt. Ett team som hjälper varandra och jobbar med delaktighet och medbestämmande tillsammans med ledarna. Vill du arbeta med den senaste tekniken och Sveriges mest positivt omtalade varumärke. Då kan du vara den person vi söker för att vara med på Bilbolagets satsning i Gävle när vi bygger den modernaste Volvoverkstaden i regionen.

Din nästa utmaning

Nu söker vi en mekaniker eller som vi kallar det Personlig Servicetekniker. Personlig Servicetekniker är ett koncept för hur vi jobbar på våra verkstäder med kunden i fullt fokus. Vi tror på att skapa det bästa för våra kunder i form av tjänster som verkligen underlättar och medverkar till att det blir kul att äga bilar från oss. Din roll är avgörande för att vi ska lyckas.

Dagens bilar är laddade med teknik och det finns över 100 styrenheter som kommunicerar i olika nätverk. Den snabba utvecklingen gör att vi satsar mycket på utveckling för våra tekniker genom utbildningar, online-kurser med mera.

Som Personlig Servicetekniker planerar du själv din dag och har direktkontakt och bokning med dina kunder. Du möter upp när de besöker verkstaden och hjälper dem med varje steg i processen. Från mottagande, arbetsplanering, service och reparation till återlämning av bilen och slutligen betalning.

Vi jobbar två och två på våra lyftar. Ett modernt arbetssätt för att framförallt skapa mindre stress för medarbetarna men också för att öka effektivitet. Att jobba i team tillsammans med en kollega ger naturlig kompetensöverföring och ett arbetssätt där du och dina kollegor tillsammans utvecklas. Till din hjälp har du ett team av ledare och annan kompetens som underlättar för dig i det dagliga arbetet. Genom prestationslön så har du möjlighet att själv påverka din lön varje månad.

Låter det här intressant? Då har vi jobbet för dig!

Vem är du?

Du tycker om att ge service, är duktig på att kommunicera och trivs med att arbeta med människor och teknik. Som person är du stresstålig, flexibel och positiv. Du är kvalitetsmedveten och har god prioriterings- och administrationsförmåga.

Vi vill att du har fordonsteknisk utbildning. Arbetet kräver att du har goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift i svenska språket. Intresse av modern teknik och att lösa problem genom felsökning och elektronik behövs för att lyckas. Det är meriterande med erfarenhet av att ha arbetat med elteknik. Du har yrkeserfarenhet från liknande arbete och meriterande om du arbetat med Volvo och Renault innan, dock inget krav. Vi ser gärna att du har goda referenser från att framgångsrikt hantera kunder. Du har också ett giltigt körkort med minst behörighet B.

Vad erbjuder vi dig?

Vi är ett kvalitetstänkande familjeföretag. Hos oss blir du en del av en koncern med möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Vi bryr oss om dig som anställd.

Vi erbjuder alla våra anställda:
  • Friskvård och personalrabatter på olika träningsanläggningar • Personalrabatter på drivmedel, verkstadsarbeten & reservdelar • Personalrabatter hos samarbetspartners • Tjänstepension • Gruppförsäkring • Goda utvecklingsmöjligheter • Bra arbetsmiljö • Utbildningar genom bland annat samarbeten med Volvo Car Sverige, Renault, Ford och IHM Business School.
Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, se kontaktuppgifter längre ned i annonsen. Urval sker löpande.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Patrik Nyhem
Telefon 026-655 774
Område Gävle
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://bilbolaget.nu/
Sista ansökningsdag 30 sept 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Bilbolaget
Bilbolaget Invest Sundsvall AB är moderbolaget som med fem personbilsbolag, ett lastvagnsbolag och fastighetsbolag har cirka 530 anställda. Bilbolagets verksamhet sträcker sig från Timrå i norr till Norrtälje i söder, via Sundsvall, Ljusdal, Hudiksvall, Bollnäs, Söderhamn, Gävle, Sandviken och Östhammar.

Koncernen ägnar sig dels åt försäljning, service och tilläggstjänster med personbilar, transportbilar och lastvagnar, men också förvaltning av de egna och hyrda fastighetsbestånden. Fordonsaffären omfattar försäljning av både nya och begagnade personbilar, transportbilar och lastvagnar och har fokus på att leverera helhetslösningar som förenklar kundens vardag. Omsättningen uppgick under 2018 till ca 2,7 mdkr.

Bilbolagskoncernen ägs av familjen Persson. Martin Persson är styrelseordförande, även syskonen Henrik och Anders jobbar inom koncernen.

Familjen Persson har siktet inställt på framtiden och jobbar långsiktigt med att hela tiden modernisera och återinvestera i verksamheten.