Bilbolaget Gävle söker billackerare

Bilbolaget Gävle söker billackerare

Bilbolaget tror på att skapa det bästa för våra kunder i form av tjänster som verkligen underlättar och medverkar till att det blir kul och enkelt att äga bilar från oss. Vi jobbar bland annat med ett av Sveriges mest positivt omtalade varumärken, Volvo, och har alltid den senaste tekniken.

Din nästa utmaning

Vill du arbeta med krockskadade bilar? Är du noggrann och tålmodig? På Bilbolagets skadecenter är teamkänsla och yrkesstolthet ledorden. Låter det här intressant? Då har vi jobbet för dig!

Vi erbjuder dig ett självständigt och stimulerande arbete på ett kvalitetstänkande företag med en modern verkstad som har den senaste utrustningen.

Som lackerare arbetar du med alla förekommande arbetsuppgifter inom billackering såsom förarbete, lackering och justering. Detta innebär att du bl.a. utför slipning, maskering, spackling och lackering. I arbetet ingår också färganalys och färgblandning samt plastreparationer med bl.a. limning och svetsning. Till din hjälp har du ett team av ledare, skadeberäknare och annan kompetens som underlättar för dig i ditt arbete.

Vem är du?

Då vi har stort fokus på nöjda kunder är det viktigt att du är serviceinriktad, social och positiv. Dessa egenskaper visar du också självklart gentemot dina kollegor på jobbet då du bidrar med god stämning och prestigelöshet. Du är noggrann och kvalitetsmedveten – och vill alltid leverera ett arbete av högsta möjliga kvalitet. Du har några års dokumenterad erfarenhet som billackerare samt fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har också ett giltigt körkort med minst behörighet B.

Vad erbjuder vi dig?

Vi är ett kvalitetstänkande familjeföretag. Hos oss blir du en del av en koncern med möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Vi bryr oss om dig som anställd.

Vi erbjuder alla våra anställda:
  • Friskvård och personalrabatter på olika träningsanläggningar
  • Personalrabatter på drivmedel, verkstadsarbeten & reservdelar
  • Personalrabatter hos samarbetspartners
  • Tjänstepension
  • Gruppförsäkring
  • Goda utvecklingsmöjligheter
  • Bra arbetsmiljö
  • Utbildningar genom bland annat samarbeten med Volvo Car Sverige, Renault och IHM Business School.
Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Staffan Skytt Skadeverkstadschef, tel: 026-65 57 96. Urval sker löpande. Sista ansökningsdag är den 22 november.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Staffan Skytt
Telefon 026-655796
Område Gävle
Yrkesroll Fordon, Lackerare, Bygg & Hantverk, Målare, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://bilbolaget.nu/gavle/
Sista ansökningsdag 22 dec 2019 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren