Bilbolaget Gävle, Skadecenter, söker bilplåtslagare/bilskadereparatör

Bilbolaget Gävle, Skadecenter, söker bilplåtslagare/bilskadereparatör

På Bilbolagets skadecenter i Gävle är teamkänsla och yrkesstolthet ledorden. Om du vill arbeta med krockskadade bilar, är noggrann och tålmodig, då har vi jobbet för dig!

Din nästa utmaning

Bilplåtslagare eller bilskadereparatör som yrket också kallas, är ett hantverksyrke där man ständigt lär sig nya saker. Yrket är mångsidigt eftersom ingen skada är den andra lik och därför kräver nya lösningar.

I bilplåtslagarens arbete ingår att förstå hur en skada har uppstått. Det ger vägledning i det fortsatta arbetet.

Som bilplåtslagare jobbar du med krockskadade fordon. Det handlar om att mäta, rikta, svetsa, återställa och byta detaljer. En bilplåtslagare ska ha känsla för form, vara noggrann och kunna göra avancerade skadeberäkningar.
Till din hjälp har du ett team av ledare, skadeberäknare och annan kompetens som underlättar för dig i ditt arbete.

Vem är du

Då vi har stort fokus på nöjda kunder är det viktigt att du är serviceinriktad, social och positiv. Dessa egenskaper visar du också självklart gentemot dina kollegor på jobbet då du bidrar med god stämning och prestigelöshet. Vi ser också att du;
 • är noggrann och kvalitetsmedveten - och vill alltid leverera ett arbete av högsta möjliga kvalitet.
 • har tidigare jobbat på bilplåtverkstad och har flera års dokumenterad erfarenhet som bilplåtslagare/bilskadereparatör
 • har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
 • har ett giltigt körkort med minst behörighet B.
Vad erbjuder vi dig?

Vi är ett kvalitetstänkande familjeföretag. Hos oss blir du en del av en koncern med möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Vi erbjuder dig ett självständigt och stimulerande arbete på en modern verkstad som har den senaste utrustningen. Vi bryr oss om dig som anställd.

Vi erbjuder alla våra medarbetare:
 • Benefits förmånsportal med friskvård och en mängd bra erbjudanden och rabatter
 • Personalrabatter på drivmedel, verkstadsarbeten & reservdelar
 • Tjänstepension
 • Gruppförsäkring
 • Företagshälsovård
 • Goda utvecklingsmöjligheter
 • Bra arbetsmiljö
 • Utbildningar genom bland annat samarbeten med Volvo Car Sverige, Renault och IHM Business School.
Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Staffan Skytt på telefon 026-655796. Urval och intervjuer kan ske löpande.

Övrigt

Vi vill ha en alkohol och drogfri arbetsmiljö. Därför genomför vi ett alkohol- och drogtest vid nyanställning samt slumpmässiga alkohol- och drogtester under året.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Staffan Skytt
Telefon 026-655796
Område Gävle
Yrkesroll Fordon, Bilplåtslagare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://bilbolaget.nu/anlaggningar/gavle/
Sista ansökningsdag 5 nov 2021 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilbolaget Invest Sundsvall AB är moderbolaget som med fem personbilsbolag, ett lastvagnsbolag, ett Teknik & Service bolag och ett Administration & IT bolag har cirka 560 anställda. Bilbolagets verksamhet sträcker sig från Timrå i norr till Norrtälje i söder, via Sundsvall, Ljusdal, Hudiksvall, Bollnäs, Söderhamn, Gävle, Sandviken och Östhammar.

Koncernen ägnar sig dels åt försäljning, service och tilläggstjänster med personbilar, transportbilar och lastvagnar, men också förvaltning av de egna och hyrda fastighetsbestånden. Fordonsaffären omfattar försäljning av både nya och begagnade personbilar, transportbilar och lastvagnar och har fokus på att leverera helhetslösningar som förenklar kundens vardag.

Bilbolagskoncernen ägs av familjen Persson. Martin Persson är styrelseordförande, även syskonen Henrik och Anders jobbar inom koncernen.

Familjen Persson har siktet inställt på framtiden och jobbar långsiktigt med att hela tiden modernisera och återinvestera i verksamheten.

Vårt kundlöfte: Med personlig omtanke
Smaka på orden du också! Det är stora ord som vi lovar till var och en av våra kunder och den viktigaste faktorn för långsiktig lönsamhet. Därför vill vi ha engagerade medarbetare som har en vilja att göra skillnad i sina arbeten och ge våra kunder positiva upplevelser i mötena med dem.

Vi vill att alla kunder ska känna sig betydelsefulla och att just deras behov är någonting som vi tar på allvar och har lösningar på. Att vara omtänksam handlar om att bry sig om, vilja väl och visa intresse. Vår filosofi är att omtanke i alla led vinner i längden. Och det gäller självklart även oss medarbetare emellan. Om vi lever på det sättet så kommer vi också omtänksamt kunna ta hand om våra kunder på bästa tänkbara sätt.