Vi söker en servicetekniker till områdena fastighet, verkstad, ombyggnation & reparation

Vi söker en servicetekniker till områdena fastighet, verkstad, ombyggnation & reparation

Bilbolaget Teknik & Service är det bolag som ger service till hela Bilbolagskoncernen inom områdena fastighet, verkstadsteknik, ombyggnationer & reparationer. Vårt mål är att vi tillsammans ska förebygga eventuella driftstörningar och agera i förebyggande syfte.

Din nästa utmaning

Som servicetekniker på Bilbolaget Teknik & Service är din huvudsyssla att se till att tekniken fungerar som den ska på våra verkstäder. Dina arbetsuppgifter innebär bl. a att;
 • Göra egenkontroller på lyftar, service och reparationer av verkstadsutrustning.
 • Göra inköp av reservdelar hos våra underleverantörer
 • Medverka vid ombyggnation av verkstäder
 • Arbeta med den inre och yttre miljön på våra fastigheter
 • Genomföra enklare arbeten inom el, ventilation och vatten
 • Utföra viss sanering/städ och rengöring
Vem är du?

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och för att klara av och hantera rollen som servicetekniker och dess arbetsuppgifter är det viktigt att du är;
 • Strukturerad - Planerar arbete i förväg. Organiserar och prioriterar aktiviteter effektivt. Sätter upp och håller deadlines. Återkoppla till kund.
 • Stresstålig - Är lugn, stabil och kontrollerad vid högt arbetstempo, fokuserar på rätt saker.
 • Relationsskapande och samarbetsförmåga - Lyhörd, är utåtriktad och har social kompetens i yrkesmässiga sammanhang (internt & externt) lagspelare. Skapar långsiktiga relationer.
 • Självgående -Tar ansvar för sina arbetsuppgifter, strukturerar själv sitt arbetssätt och driver
Vi söker dig som har;
 • Tidigare arbetslivserfarenhet inom antingen mekanik, el, hydraulik, pneumatik, svets och/eller industriunderhåll
 • Giltigt B-körkort
Vad erbjuder vi dig?

Hos oss blir du en del av ett drivet och glatt team och vi ingår i en koncern med möjligheter till både professionell och personlig utveckling.

Vi erbjuder alla våra medarbetare;
 • Benefits förmånsportal med friskvård och en mängd bra erbjudanden och rabatter
 • Personalrabatter på drivmedel, verkstadsarbeten & reservdelar
 • Tjänstepension
 • Gruppförsäkring
 • Företagshälsovård
 • Goda utvecklingsmöjligheter
 • Bra arbetsmiljö
Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, se kontaktuppgifter längre ned i annonsen.

Övrigt

Viss övertid förekommer då vissa jobb måste utföras efter ordinarie arbetstid. Ordinarie arbetsområde är Gävle och Sandviken men även övriga anläggningar i koncernen ingår.

Vi vill ha en alkohol och drogfri arbetsmiljö. Därför genomför vi ett alkohol- och drogtest vid nyanställning samt slumpmässiga alkohol- och drogtester under året.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Välkommen med din ansökan!

Om koncernen Bilbolaget
Bilbolaget Invest Sundsvall AB är moderbolaget som med fem personbilsbolag, ett lastvagnsbolag, ett Teknik & Service bolag och ett Administration & IT bolag har cirka 700 anställda. Koncernens verksamhet sträcker sig från Luleå i norr till Norrtälje i söder, via Luleå, Piteå, Skellefteå, Umeå, Sundsvall, Ljusdal, Hudiksvall, Bollnäs, Söderhamn, Gävle, Sandviken och Östhammar.

Koncernen ägnar sig dels åt försäljning, service och tilläggstjänster med personbilar, transportbilar och lastvagnar, men också förvaltning av de egna och hyrda fastighetsbestånden. Fordonsaffären omfattar försäljning av både nya och begagnade personbilar, transportbilar och lastvagnar och har fokus på att leverera helhetslösningar som förenklar kundens vardag.

Bilbolagskoncernen ägs av familjen Persson. Martin Persson är styrelseordförande, även syskonen Henrik och Anders jobbar inom koncernen. Familjen Persson har siktet inställt på framtiden och jobbar långsiktigt med att hela tiden modernisera och återinvestera i verksamheten.

Vårt kundlöfte: Med personlig omtanke
Smaka på orden du också! Det är stora ord som vi lovar till var och en av våra kunder och den viktigaste faktorn för långsiktig lönsamhet. Därför vill vi ha engagerade medarbetare som har en vilja att göra skillnad i sina arbeten och ge våra kunder positiva upplevelser i mötena med dem.

Vi vill att alla kunder ska känna sig betydelsefulla och att just deras behov är någonting som vi tar på allvar och har lösningar på. Att vara omtänksam handlar om att bry sig om, vilja väl och visa intresse. Vår filosofi är att omtanke i alla led vinner i längden. Och det gäller självklart även oss medarbetare emellan. Om vi lever på det sättet så kommer vi också omtänksamt kunna ta hand om våra kunder på bästa tänkbara sätt.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Bilbolaget
Hemsida https://bilbolaget.nu/
Sista ansökningsdag 27 maj 2022 (11 dagar kvar)