Projektsäljare Kök Beijer Gävle

Projektsäljare Kök Beijer Gävle

Har du en erfarenhet av försäljning inom bygg eller drivit stora projekt och är på jakt efter din nya utmaning? Drivs du av att ha en aktiv vardag med möjlighet till stor frihet? Beijer Gävle söker dig som kan komplettera vårt vassa säljteam! Ansök i dag och Bygg Beijer med oss!

Beijer erbjuder

Som Projektsäljare av kök erbjuds du en roll med mycket frihet under ansvar. Här får du möjligheten att arbeta med relationsskapande på heltid! Dessutom blir du en del av ett starkt, engagerat säljteam som tillsammans driver Beijer till nya framgångar. I rollen projekt-, köks- och interiörsäljare fyller du en viktig funktion genom att ständigt effektivisera byggprocesserna för våra kunder.

Dina huvudsakliga uppgifter

  • Försäljning till befintliga kunder/ nykundsbearbetning
  • Ge professionella råd kring val och användning av produkter
  • Proaktivt försäljningsarbete utanför filialen
  • Offert- och orderhantering
  • Teckna avtal
  • Systemarbete i diverse digitala system/verktyg

Vem söker vi?

Vi söker dig med ett starkt driv, erfarenhet att jobba mot projekt och intresse för färg och form. Att jobba i projekt av olika storlekar är något du trivs med och har en motivation för. Har du erfarenhet av köksförsäljning så är det meriterande, även kompetens i övrig interiör eller bygg är en stor fördel. Du ser en utmaning i varje möjlig affär, är kommunikativ, lätt för att skapa ett förtroende hos kunden och har ett stort lösningsorienterat sinne. Egenskaper du besitter är resultatinriktad, strukturerad, positiv, flexibel, prestigelös och duktig på att etablera goda kundrelationer. Du tycker om att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor där du bidrar till en god arbetsmiljö genom att ha en positiv inställning till ditt arbete.

Meriterande för tjänsten:

  • Tidigare erfarenhet av försäljning av eller kunskap inom kök och interiör
  • Gedigen erfarenhet byggbranschen
  • Erfarenhet av att driva projekt och försäljning till projekt
  • Körkort (krav)

Beijer som arbetsgivare

Beijer Byggmaterial erbjuder dig en roll i ett företag som med en stark företagskultur och tydliga värderingar. Vi ska vara den mest pålitliga byggmaterialhandlaren genom att vara schyssta, passionerade och stolta. Vi är stolta över att vara proffsbyggarnas förstahandsval, vilket vi lyckas med genom ett starkt lokalt entreprenörskap och det centrala stöd som Servicekontoret erbjuder.

I denna roll rapporterar du till Säljchef och blir en del av ett härligt, passionerat Gävle-team.

Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön och schyssta villkor.

Några ord från ansvarig ledare:

Vi söker en lagspelare till vårt framgångsrika säljteam. Hos oss kommer rätt person få ett fantastiskt roligt och utmanande jobb med grymma kollegor!

Mårten Ivarsson - Säljchef i Gävle. 075 - 241 24 25


Nästa steg
För frågor om tjänst eller process, kontakta Julia Bellander, Rekryterare, Beijer Byggmaterial,

julia.bellander@beijerbygg.se

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsformulär via annons. Samtliga sökande kontaktas efter avslutad rekryteringsprocess. Tjänsten är på heltid med placeringsort Gävle.

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.beijerbygg.se/
Sista ansökningsdag 17 dec 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.