Proffssäljare Beijer Gävle

Proffssäljare Beijer Gävle

På Beijer har vi ett gemensamt mål som alla anställda arbetar mot. Vi ska vara branschens överlägset bästa säljmotor! Du får chansen av att vara del av ett företag med hjärtat och engagemanget för våra anställda och kunder. Blir en del av Team Beijer i dag!

Arbetsbeskrivning

Som proffssäljare på Beijer är du vårt ansikte utåt då du är en av de första personerna som våra företagskunder möter. Du arbetar huvudsakligen med att utveckla den lokala försäljningen mot våra viktigaste kunder i närområdet med främsta målet att skapa personliga och varaktiga relationer med både nya och befintliga kunder. Du besitter en nyckelroll med förmåga att lägga grunden för en framgångsrik försäljning inom Beijer. I arbetsuppgifterna ingår mycket kundkontakt, lämna offerter, teckna avtal, ta emot order och arbeta i vårt affärssystem Trygg. I rollen ingår även en del rådgivning och kunskapsutlåtanden kring byggprocesser, stora som små.

För att passa i rollen
tror vi att du är en person med ett starkt driv, har en vana att arbeta självständigt samt känner sig bekväm med att bearbeta både befintliga och nya kunder. Rollen sätter krav på ditt intresse och kunskap inom byggnadsmaterial samt resultatrik försäljning.
För att vara aktuell för tjänsten är det meriterande om du har erfarenhet ifrån en liknande roll samt ha erfarenhet ifrån vår bransch.

Vad erbjuder Beijer?

Att vara del av ett företag och team som har ett starkt fokus på att utnämna samt lyfta upp våra medarbetare ute på filialerna. Proffssäljrollen är en av våra viktigaste roller där god prestation och engagemang uppmuntras. Beijers värdeord är stolta
, passionerade
och schyssta
vilket är precis det vi eftersöker i framtida medarbetare!

Teamet:

Du kommer bli en del av ett härligt säljteam som genom framgångsrikt samarbete har roligt på arbetet. Den gemensamma motivatorn är att vi brinner för vår byggbransch och är oerhört stolta att tillhöra den största helägda bygghandelskedjan i Sverige! Du kommer att rapportera till Säljchef.
Varmt välkommen till oss!

Tjänsterna är på heltid och tillsvidare med placeringsort Gävle. Löpande urval & intervjuer. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsformulär. Vi kontaktar samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

Sökord: Proffssäljare, företagssäljare, säljare, försäljning, byggmaterial, proffskunder, inköp, order, leverans, offert, kundkontakt, kundansvar, innesäljare, företagskunder, account manager, retail,
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.