Fordonstekniker sökes till Bavaria Gävle

Fordonstekniker sökes till Bavaria Gävle

Till vår anläggning i Gävle söker vi nu en duktig fordonstekniker som vill vara med på vår resa att ta branschen till nästa nivå. Som fordonstekniker hos Bavaria kommer du att ingå i ett engagerat team med duktiga medarbetare som tillsammans arbetar för att nå uppsatta mål. Centralt för rollen är att ansvara för att kundernas krav och förväntningar infrias genom att utföra arbete av hög kvalitet. Arbetet innefattar bl.a: Utföra service och reparationer. Elektronik och felsökning. Kundkontakt i samband med merförsäljning.


Du utför självständigt förekommande arbete inom angiven tid och med fackmannamässig kvalité. I arbetet samverkar du med flera avdelningar för att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål. För tjänsten som fordonstekniker hos Bavaria ser vi att du har följande kvalifikationer; Fordonstekniks utbildning, Flerårig erfarenhet på märkesverkstad. B-körkort, Svenska i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper där vi ser att du delar vår känsla för kundservice genom ett professionellt bemötande och driv till att hitta lösningar. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du förstår vikten av goda relationer med såväl medarbetare som kunder och har både vilja och intresse för att hjälpa andra. Vi tycker att våra duktiga medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att våra medarbetare ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling. Vi erbjuder; En trevlig och utvecklande arbetsmiljö i en mycket stark och expansiv koncern med spännande produkter. Kunniga och engagerade kollegor som stöttar varandra i arbetsuppgifterna. Kontinuerlig och kvalificerad utbildning och utveckling i rollen och inom organisationen. Personalförmåner i form av bl.a. friskvårdbidrag, personalrabatter. Marknadsmässig grundlön samt rörlig provisionslön baserat på prestation.
Mer info
Kontaktperson Stefan Rönnberger
Telefon 026-4213135
Email Mejla Stefan Rönnberger
Område Gävle
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://bavariabil.se/
Sista ansökningsdag 18 dec 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bavaria startades upp i Norge för 24 år sedan med en vision att förändra kundbemötandet i branschen. Grundarna ville mötas av entusiastiska och engagerade säljare, servicemottagare och mekaniker. De förväntade sig mer än vad som erbjöds. Mycket mer. Därför grundade de Bavaria.

Idag är Bavaria en av Nordens ledande återförsäljare av premiumvarumärkena BMW och MINI. Vår värdegrund genomsyrar hela vår verksamhet; att skapa unika kundupplevelser, att vara märkbart bättre och leda utvecklingen inom branschen. Vi tror att vi bäst kommer dit genom ödmjukhet, respekt, ärlighet och genom att vara nytänkande. Och det blir bara möjligt att uppnå genom engagerade medarbetare. Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss?

Bavaria är en del av Hedin Bil-koncernen som är ett familjeföretag grundat 1985 under namnet Hedin Bil. Hedin Bil är en av de största bilåterförsäljarna i Norden med 2 700 medarbetare. I.A. Hedin Bil driver sin verksamhet på 100 bilanläggningar i Sverige, Norge och Belgien och är återförsäljare för 28 bilmärken. Läs mer om oss på www.bavariabil.se.