Fordonstekniker sökes till Bavaria Gävle

Fordonstekniker sökes till Bavaria Gävle

Vi söker fler duktiga medarbetare som tycker det är lika roligt som vi att ge kunder en unik bilupplevelse. Är du intresserad av att ta branschen till nästa nivå och arbeta med premiumbilarna BMW och MINI vars teknik ligger i framkant? Om ditt svar är ja har du hittat rätt, tveka inte att söka tjänsten redan idag!

Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter

Till vår anläggning i Gävle, som är i en intensiv utvecklingsfas, söker vi nu fler duktiga Fordonstekniker som vill vara med på vår resa att ta branschen till nästa nivå. Du kommer att ingå i ett engagerat team med duktiga Tekniker som tillsammans arbetar för att nå uppsatta mål. Centralt för rollen är att ansvara för att kundernas krav och förväntningar infrias genom att utföra servicearbete av hög kvalitet. Arbetet innefattar bl.a: Utföra service och reparationer. felsökningar. Arbeta med däck, leveransservice och utrustning av nya och begagnade bilar.


Kvalifikationer: I den här rollen som Fordonstekniker ser vi att du har följande kvalifikationer; Fordonstekniks utbildning, eller motsvarande.


Någon typ av arbetslivserfarenhet som Mekaniker/Tekniker. God datavana, B-körkort, Svenska i tal och skrift.


Meriterande är ifall du sedan tidigare har AC-/glaskompetens, arbetat med BMW- och/eller MINI-bilar, el- och hybridbilar samt har erfarenhet av Kobra eller andra relevanta IT-system.

Personliga egenskaper

Stor vikt kommer att läggas på de personliga egenskaperna. Vi ser gärna att du; Delar vår känsla för kundservice genom ett professionellt och positivt bemötande. Trivs med att arbeta självständigt och att du på egen hand kan söka information och hitta lösningar. Är lösningsorienterad samtidigt som du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Förstår vikten av goda relationer med såväl medarbetare som kunder och har både vilja och intresse för att hjälpa andra.


Vi kan erbjuda dig: Vi tycker att våra duktiga medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling. Vi erbjuder: En trevlig och utvecklande arbetsmiljö i en mycket stark och expansiv koncern med spännande produkter. Kunniga och engagerade kollegor som stöttar varandra i arbetsuppgifterna. Kontinuerlig och kvalificerad utbildning och utveckling i rollen och inom organisationen.


Ansökan


Vi ser fram emot att tillsätta tjänsten omgående, intervjuer kommer därför hållas löpande. Ansök därför redan idag via länken nedan, dock senast den 30 november 2019. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta


Servicechef Stefan Rönnberger, stefan.ronnberger@bavariabil.se, 026-4213135.


Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Stefan Rönnberger
Telefon 026-4213135
Email Mejla Stefan Rönnberger
Område Gävle
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Bavaria

Bavaria startades upp i Norge för 23 år sedan med en vision att förändra kundbemötandet i branschen. Grundarna ville mötas av entusiastiska och engagerade säljare, servicemottagare och mekaniker. De förväntade sig mer än vad som erbjöds. Mycket mer. Därför grundade de Bavaria.

Idag är Bavaria en av Nordens ledande återförsäljare av premiumvarumärkena BMW och MINI. Vår värdegrund genomsyrar hela vår verksamhet; att skapa unika kundupplevelser, att vara märkbart bättre och leda utvecklingen inom branschen.
Vi tror att vi bäst kommer dit genom ödmjukhet, respekt, ärlighet och genom att vara nytänkande. Och det blir bara möjligt att uppnå genom engagerade medarbetare. Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss?

Bavaria är en del av Hedin Bil-koncernen som är ett familjeföretag grundat 1985 under namnet Hedin Bil. Hedin Bil är en av de största bilåterförsäljarna i
Norden med 2 700 medarbetare. I.A. Hedin Bil driver sin verksamhet på 100 bilanläggningar i Sverige, Norge och Belgien och är återförsäljare för 28 bilmärken. Läs mer om oss på www.bavariabil.se.