Teknisk projektledare till Cibes Lift Group

Teknisk projektledare till Cibes Lift Group

- möjlighet att leda mångdisciplinära och globala produktutvecklingsprojekt

Cibes tillverkar högkvalitativa hisslösningar och tillämpar stor känsla för detaljer i varje steg. Produktutveckling, tillverkning och testning äger rum vid fabriken i Gävle. På senare år har Cibes Lift Group expanderat snabbt och har nu flera dotterbolag och affärspartners i Europa, Asien och Mellanöstern.

Du rapporterar till R & D chefen och tillhör en avdelning med femton skickliga kollegor inom olika tekniska roller. Du leder mångdisciplinära projekt som befinner sig i allt ifrån tidig utvecklingsfas till uppdatering av befintliga lösningar. Merparten av projekten initieras på koncernledningsnivå. Du rapporterar status till en styrgrupp som består av globala intressenter inom olika funktioner. Du får god möjlighet att vara med och bidra till utveckling av koncernens projektstyrning såväl strukturellt som praktiskt genom att visa prov på kvalitativ och tydlig projektleverans tillsammans med kollegor och externa samarbetspartners.

Din bakgrund

Du har en högskoleutbildning inom teknik i grunden och har en bred teknisk förståelse. Du har tidigare erfarenhet från teknisk projektledning gärna inom produktutveckling vid tillverkande bolag med en global affär. Du kan komma från till exempel teknikkonsultbranschen och vi ser gärna att du har varit med i en tillväxtfas. Vi söker dig som är en driven, modig och trygg projektledare som drivs av att åstadkomma resultat. Du är strukturerad, tydlig och kommunikativ och har lätt för att se helheten samtidigt som att du ser de viktiga detaljerna då det behövs. Du har lätt för att skapa förtroendefulla relationer och trivs att agera i händelsernas centrum.

Välkommen att visa intresse för att vara med och bidra till Cibes fortsatta internationella framgångsresa!
Mer info
Kontaktperson Ylva Ponsiluoma
Telefon 0733434026
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cibes Lift Group är en av Europas största och äldsta tillverkare av lågfartshissar. Vi utvecklar, tillverkar och säljer plattformshissar över hela världen. Koncernen omsätter ca 1.000 mkr och har ca 600 anställda i Europa och Asien och är i stark tillväxt. Nyckeln till vår framgång är en kombination av god svensk ingenjörskonst och känsla för vacker design. Vi erbjuder ett stort urval av plattformshissar, kabinhissar. Köper du en hiss från Cibes Lift, kan du vara säker på att du får en hiss av bästa kvalitet. Dessutom får du marknadens bästa service, både före och efter installation. Vi står för svensk kvalitet, stilren design och tystgående drift