Platschef till Nilar Gävle

Platschef till Nilar Gävle

Vill du leda Nilars högteknologiska batterier till nästa nivå?
Nilar har det senaste året expanderat kraftig och för att kunna möta marknadens behov av energilagringslösningar rekryteras nu en platschef med uppgift att leda, optimera och skala upp en fullt utvecklad produktionsanläggning. Du intar en nyckelroll i bolaget, genom att ha ett siteansvar i Gävle och ta helhetsansvar för Nilars R & D- och tillverkningsprocess. Du rapporterar till VD och ingår i bolagets ledningsgrupp.
Utifrån Nilars mål, vision och "Working Spirit" leder du utvecklingsarbetet och säkerställer såväl daglig säkerhet, kvalitet och leveransförmåga som långsiktig förmåga att leverera en större volym. Du utvecklar ledningssystem och processer för industrialisering, automation, flödesoptimering, kompetensförsörjning på ett tydligt och involverande sätt och skapar förutsättningar i form av organisation, roller och ansvar för medarbetare. Din bakgrund

Du har en högskoleutbildning inom teknik i grunden och har en bred bakgrund från tillverkningsindustrin gärna från bolag med egen R & D funktion och högteknologiska produkter. Vi ser gärna att du har verkat i både större och mindre bolag och att du har varit med i en stark tillväxtfas. Erfarenhet från att leda på helhetsnivå och från likvärdig COO-roll är meriterande. Vi söker dig som är en driven, modig och trygg chef som drivs av att åstadkomma resultat. Du är bra på att bryta ner strategier till handlingsplaner och är tydlig med vad som ska åstadkommas och varför. Du har lätt för att skapa förtroendefulla relationer och triggas av att batteritillverkning är komplext. Rätt person erbjuds en unik möjlighet att vara med och leverera framtidens energilösningar!
Mer info
Kontaktperson Ylva Ponsiluoma
Telefon 0733434026
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nilar producerar avancerade bipolära Hydrid® batterier (NiMH) i Gävle till energilager för kommersiella fastigheter, privata hushåll, fabriker och inom smarta elnät. Bolaget har idag ca 100 anställda i Sverige, varav ett sjuttiotal återfinns i Gävle och ett trettiotal i form av ledning, sälj- och marknadsfunktion i Täby.

Nilar Hydrid® energilager kännetecknas av att vara robusta, brandsäkra och hållbara till en låg totalkostnad. Den modulära utformningen tillåter full skalbarhet för att hantera energi och kapacitet i såväl små bostadssystem som storskaliga elanläggningar. Med sina två FoU-avdelningar i USA och Sverige har Nilar revolutionerat energi- och strömförsörjningstekniken, liksom vår nästa generations högautomatiserade tillverkningsmetoder.
Läs mer på www.nilar.se