Avdelningschef Projekt till Gävle Energi

Avdelningschef Projekt till Gävle Energi

Har du erfarenhet från teknisk projektverksamhet och stort intresse av att leda andra?

Som chef för projektavdelningen erbjuder vi dig en spännande roll med ansvar för utveckling av koncernens projektstyrning i samarbete med avdelningens medarbetare. Verksamhetens huvudsakliga fokus är att leverera kvalitativa och effektiva projekt med bolagets affärsområden som internkunder. Du blir processansvarig för vår byggprocess inom i opto-, el- och fjärrvärmeområdet. Personalansvaret omfattar ett 15-tal medarbetare som leder, projekterar och bidrar med sin respektive specialistkunskap på uppdrag av bolagets kärnverksamheter. Du skapar bästa tänkbara förutsättningar främst genom planering, resursoptimering, uppföljning och kompetensutveckling. Avdelningen ingår i serviceenhet Infraservice och du ingår i enhetens ledningsgrupp. Du förväntas bevaka branschens utveckling och nya metoder inom ditt ansvarsområde och därigenom bidra till bolagets ambition att vara en attraktiv och konkurrenskraftig partner inom infrastrukturområdet.

Din bakgrund

Du har en högskoleutbildning inom teknikområdet eller motsvarande och en gedigen erfarenhet från teknisk projektverksamhet. Du har tidigare erfarenhet av personalansvar och av att leda verksamhetsutveckling. Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet. För att lyckas och trivas i rollen krävs framför allt att du är en engagerad, tydlig och drivande ledare med teamkänsla och kundfokus.
Mer info
Kontaktperson Ylva Ponsiluoma
Telefon 0733434026
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Gävle Energi är med och skapar positiv energi för en hel region. Vi är ett levande exempel på att det går att kombinera affärsmässig tillväxt, utveckling och lönsamhet med långsiktig samhällsnytta. Med våra 200 engagerade medarbetare är vi en betydelsefull affärspartner för offentliga och privata aktörer och samtidigt en viktig kugge i utvecklingen av en attraktiv och konkurrenskraftig infrastruktur. Vi har i dag ett heltäckande erbjudande inom el, värme, kyla, biogas och kommunikation och en viktig och växande roll som partner och samarbetskraft vad gäller energieffektivisering och aktivt miljöansvar. Gävle Energi ägs av Gävle kommun och omsätter över en miljard kronor.