Fältsäljare Gävle - BS Kemi AB

Fältsäljare Gävle - BS Kemi AB

BS Kemi befinner sig i en spännande och stark expansionsfas och därav söker fältsäljare för att i huvudsak driva försäljningsarbetet framåt genom att utveckla och etablera affärerna i regionen Gävleborgslän. Är du naturlig duktig på att bygga långsiktiga relationer, utföra behovsanalys, förhandlingar och har förmågan att kartlägga marknaden för att se vart potentialen finns? Är du dessutom en fordonsintresserad person som är mån av att hålla dina fordon rena? Är du i sådana fall redo att anta utmaningen att bidra till att BS Kemi tar sig till nästa nivå inom marknaden för rengörings- och underhållsprodukter? Då finns här ett spännande jobb att söka!

Ansvarsområde:

I rollen som fältsäljare kommer du att ta ansvar för att driva försäljningen inom ditt distrikt. Det kommer att krävas gediget engagemang och nyfikenhet för att kartlägga marknaden då det finns stor potential att växa. Kundkontakter, kundbesök, förhandlingar och alla dess processteg är din vardag och till hjälp finns säljkollegor och andra avdelningar som stöttar upp på olika sätt, men du är den som driver försäljningen i ditt distrikt.
 • Bearbetning och uppföljning utav kunder på̊ ditt tilldelade distrikt. Du ser över kundernas behov och hittar lösningar för att effektivisera kundernas hantering av förbrukningsmaterial.
 • Du driver försäljning och ansvarar över satta budget.
 • Du jobbar proaktivt och identifiera och skapar affärsmöjligheter på befintliga och nya kunder.
 • Du genomför praktiska produktdemonstrationer och delar ut varuprover.
 • Planera veckans kundbesök på ett så kostnadsvänligt och miljövänligt sätt som möjligt.
 • Vara uppmärksam gällande nya trender/produkter ute på marknaden.
Du utgår från ditt hem I regionen Gävleborg och genomför dina planerade kundbesök under dagen. Arbetet ställer höga krav på kundvård vilket kräver hög grad av initiativförmåga, är van att ta ansvar för dina uppgifter och driva processer framåt. Din förmåga att samarbeta och se möjligheterna i samspelet för att utveckla servicen till våra kunder, kommer att vara central. I heltidstjänsten ingår tjänstebil, mobiltelefon samt surfplatta och B-körkort är ett krav.

Kvalifikationer vi eftersöker:
 • Har erfarenhet av fordonbranschen och därmed vet vad som krävs ute på depåer och verkstäder.
 • Relevant bakgrund för denna tjänst kan vara minst 5 års erfarenhet av motsvarande försäljningsarbete med dokumenterade meriter från tidigare anställningar.
 • Älskar att bearbeta och utveckla kunder samt bygga långsiktiga relationer.
 • Är relationsskapande och vass på att skapa nya och många affärsmässiga kontakter. Vi ser gärna att du har ett bra kontaktnät.
 • Arbetar strukturerat och har en analytisk förmåga. Du förstår värdet av att planera ditt arbete för att uppnå bearbetning, möten och uppföljning.
 • Har ett genuint intresse för att driva försäljning och att genomföra affärer. Du är målmedveten, resultatorienterad och har bra affärsmässigt sinne där du även förstår vikten av att fokusera på kostnader, intäkter, vinst, marknad och avkastning.
 • Har en hög grad av social förmåga
 • Du är affärsmässig och professionell i din framtoning och står för företagets värderingar
 • Är självgående men ser också vikten av att vara en del i ett lag för att uppnå bästa resultat
 • Är resultatinriktad och tänker att mål är till för att slås.
 • Har en god digital mognad och du uttrycker dig väl i tal och skrift
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Information och ansökan:

Vi tillämpar löpande urval och önskar din ansökan senast 30 november 2020. Kontaktperson för tjänsten är Veronica Torgén på 08 504 103 86. Ansökan sker endast via mail: jobb@bskemi.se
Mer info
Kontaktperson Veronica Torgén
Telefon 08-504 103 80
Email Mejla Veronica Torgén
Område Gävle
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.bskemi.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BS KEMI AB är ett helägt svenskt företag som grundades 1995. Vår affärsidé är att utveckla, producera och marknadsföra hög kvalitativa rengörings- och underhållsprodukter samt tillhandahålla förbrukningsvaror för professionella verksamheter inom fordon och industri under eget varumärke på den Svenska marknaden.

Vi har under åren utvecklat en gedigen produktportfölj som har anpassats till fordon- och tillverkningsindustrin. Vårt fokus är hög service och kvalité till överkomligt pris samt snabb leverans. En av stöttepelarna i BS Kemi´s verksamhet är våra lyhörda och välutbildade fältsäljare som täcker större delen av landet.

2012 öppnade man den nya fabriken i Jordbro. En toppmodern fabrik på 3000 kvm, som är byggd för att ta företaget till nästa nivå och ge förutsättningar för en fortsatt stark utveckling. Företaget har sedan starten växt stadigt år för år och 2019 omsatte vi ca 40 miljoner kr med hjälp av 15 medarbetare.

FOKUS PÅ MINSKAD MILJÖPÅVERKAN:
BS Kemi fokuserar på att ständigt utveckla så miljövänliga produkter som möjligt som går hand i hand med hög kvalitét och effektivitet. Noga välja ut råvaror och material som går i linje med vår vision. Vi skall ständigt vidareutveckla produkter som ej uppfyller miljökraven mot mer miljövänliga produkter. Detta skall vi göra så långt det är ekologiskt motiverat, tekniskt möjligt och ekonomiskt rimligt.