Distriktschef till Gävle

Distriktschef till Gävle

Biometria är en medlemsägd och central aktör inom svensk skogsnäring. Vi mäter det virke som flödar mellan skog och industri och som opartisk säkerställer vi att Sveriges skogsägare är trygga i sina virkesaffärer. Uppdraget är att stödja och utveckla virkeshandel, logistik och produktion på virkesmarknaden. Biometria erbjuder även tjänster för digitalisering och automatisering av virkesflödet och virkesaffärer, och vi har ett långsiktigt samarbete med forskningsinstitut och universitet. Genom vårt arbete verkar vi som ett informationsnav inom skogsnäringen och erbjuder en plattform med standardiserad och kvalitetssäkrad information som vi själva och andra aktörer kan bygga nya moderna tjänster på. Totalt är vi 850 anställda med verksamhet i hela Sverige, vårt huvudkontor ligger i Uppsala.

Distriktschef till distrikt Gävle

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig ett självständigt arbete i ett framåtsträvande företag där du får möjlighet att vara med att påverka och utveckla för framtiden. Våra värdeord inom Biometria är opartisk, professionell och rationell.

Ditt ansvar

Som distriktschef har du huvudansvaret för verksamheten inom ditt distrikt. Dina arbetsuppgifter är:

Att leda och fördela arbetet.

Säkerställa den dagliga driften på mätplatser inom distriktet.

Ansvara för mätningskvalitén.

Personal- och arbetsmiljöansvar för all mätande personal inom distriktet.

Resultatansvar. Kundkontakt med distriktets kunder.

Kommunikation inom distriktet till personal, kunder och andra samarbetsparter. Rekrytering.

Medarbetar-och lönesamtal. Uppföljning på individnivå.

Vem är du?

Vi söker nu en ny kollega till oss distriktschefer i Biometria. Vårt uppdrag är att mäta skogsråvara ute hos våra kunder runt om i Sverige. Detta gör vi på cirka 200 platser som vi bemannar med egen personal.

Vi söker dig som vill leda personal på distans och trivs i en coachande roll som inspireras av att arbeta mot tydliga mål. Vi vill att du är en driven lagspelare då vi jobbar tillsammans över distriktsgränserna med exempelvis bemanning, rekrytering och utbildning. Då lyckas vi bäst med att utveckla våra medarbetare, få nöjda kunder och hållbara chefer.

Du är kundorienterad och förstår och kan leverera det som är värdefullt för kunden. Du är tydlig i din kommunikation och motiveras av att utveckla dina medarbetare. Vi ser gärna att du tidigare ledarerfarenheter. Du är en van datoranvändare och har inga problem att sätta dig in i nya systemstöd. Du lever våra värderingar och agerar professionellt, rationellt och opartiskt.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

B-körkort är ett krav då resor i tjänsten ingår.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.biometria.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Biometria är den nya organisationen för virkesmätning- och redovisning och är en fusion av fyra föreningar: SDC och virkesmätningsföreningarna VMF Nord, -Syd och -Qbera. Biometria bidrar till att affärer kan genomföras med högt förtroende på en korrekt grund genom opartisk mätning och redovisning. Vår roll är också att förmedla och förädla affärskritisk information mellan köpare och säljare av skogsindustriell råvara, att effektivisera administrationen mellan parterna och utveckla servicetjänster till nytta för våra medlemmar. Vi är 800 medarbetare och finns i hela landet.