Servicetekniker sökes till Norra Sverige

Servicetekniker sökes till Norra SverigeBIM Kemi grundades 1973 av Peter Wållberg och är idag ett familjeföretag specialiserade på kemibaserade lösningar för pappers- och massaindustrin. Fyra gånger har BIM kemi blivit listade bland Europas 500 snabbast växande entreprenörsbolag och med över 200 anställda världen över är vi idag ett högst forskningsintensivt bolag. Vårt huvudkontor ligger i Stenkullen, nära Göteborg, där du också hittar vår centrala R&D-avdelning, vårt kundservicelabb och en av våra 5 produktionsenheter. Vi är stolta över vår BIM-anda, där engagemang, hårt arbete, innovation och kundnärhet står i fokus. Vill du bli en del av vårt härliga gäng, tveka inte med din ansökan.

Om tjänsten som Servicetekniker

Som Servicetekniker är din uppgift värdeskapande och långsiktig försäljning med södra norrland och mellansverige som din bas. På BIM Kemi är fokus att skapa ett mervärde för våra kunder genom ett kundnära samarbete. I rollen kommer du initialt att få arbeta med befintliga kunder. I ditt arbete ingår service, att prospektera och kartlägga kundernas behov, samt att föreslå potentiella lösningar. En stor del av tjänsten handlar om att mäta och följa upp kundernas flöden. Att skriva provkörningsförslag och utbilda operatörer ingår även i dina arbetsuppgifter. Även om du arbetar mycket på fältet själv gör du det alltid med stöttning från dina säljkollegor och ditt R&D-team.

Detta är en tjänst där du erbjuds en både varierande, utmanande och flexibel vardag, där du får göra spännande kundbesök hos bolag inom svensk massa- och pappersindustri som varierar i både storlek och tillverkade produkter.

Vi söker dig som...

har ett stort intresse för massa- och pappersindustrin. Som person är du drivande, resultatinriktad och ansvarstagande. Du är systematisk, lyhörd samt har en god teknisk förståelse för processer.

Då BIM Kemi är ett bolag med stort engagemang och korta beslutsvägar, ser vi en fördel om du trivs med att arbeta i team, samt i alla lägen bidrar med en positiv energi för att uppnå bästa möjliga resultat för kund. Frågar vi dina tidigare kollegor skulle de beskriva dig som en person med hög social kompetens vars kunskaper avspeglas i ett tryggt och förtroendeingivande intryck.

För rollen som Servicetekniker på BIM Kemi ser vi att du har tidigare erfarenhet av massa- och pappersindustrin. Du kanske tidigare har arbetat som processoperatör, processingenjör eller kommer från en bakgrund inom försäljning mot branschen. Utöver att du är affärsmässig så kommunicerar du väl på svenska och engelska.

Vad BIM Kemi erbjuder dig

Som en del av BIM Kemi kommer du att arbeta i ett familjeföretag med aktiva ägare och en härlig entreprenörsanda! Bolaget präglas av hög arbetsglädje. För rätt person erbjuds nu en spännande roll med varierande arbetsuppgifter såväl självständigt som i team.

Låter detta som en arbetsplats för dig? I så fall tveka inte att skicka in din ansökan!

PLATS: Södra Norrland och Mellansverige

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Frågor om tjänsten kontakta försäljningschef Petri Svensson 070 217 11 72 eller HR assistent Anna Axelsson 0732-70 01 39, SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2019-12-01

Ansök genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga CV och personligt brev. Skicka in din ansökan omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag!

Vi ser fram emot att höra från just dig!
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)