Utvecklingsorienterad CNC-Operatör

Utvecklingsorienterad CNC-Operatör

Dina arbetsuppgifter

Är du tekniskt intresserad och tycker om att utmanas inom området CNC? Automatindustier i Hille söker nu en utvecklingsorienterad CNC-Operatör.

Vi söker dig med erfarenhet av tillverkande industri och arbete med CNC-Svarvning/Fräsning. Du kommer att ingå i ett härligt team med kollegor som brinner för att utveckla, tillverka och leverera produkter med hög kvalitet. Som CNC-operatör hos oss får du ansvaret för 3-maskiner, vilket sätter prov på din förmåga att prioritera och att ha flera bollar i luften.

Du kommer att erbjudas ett flexibelt arbete där du tillsammans med dina kollegor planerar vardagen. Du får chans och utrymme att växa och utvecklas i ett öppet arbetsklimat där balansen mellan arbete och fritid värderas högt. Skiftarbete förekommer inom verksamheten.

Din profil

Vi ser att du som sökande har erfarenhet av arbete med CNC-Svarvning eller CNC-Fräsning, där riggning och inkörning av detaljer är något som kommer naturligt för dig. Din vilja att driva och förbättra processer ska vara stark och tydlig.
Då du kommer att ingå i ett team med kollegor så ser vi gärna att du har god kommunikations- och samarbetsförmåga då kunden alltid är i fokus.

Som person så tror vi att du är positiv med god självinsikt eftersom att rollen innebär ett stort eget ansvar och förutsätter att du klarar en variation av arbetsuppgifter samt olika nivåer av arbetstempo under dagen. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Automatindustrier i Hille samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering. Sök tjänsten så snart som möjligt då urval sker löpande, dock senast 2 juli på www.clockworkpersonal.se. För ytterligare information kontakta gärna Linus Forslund 0733-51 27 37
Mer info
Kontaktperson Linus Forslund
Telefon 073-3512737
Område Gävle
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 2 juli (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Automatindustrier i Hille norr om Gävle är underleverantör av kvalitetskomponenter till flera av Sveriges största industriföretag inom stål, verkstads och fordonsindustrin. Gemensamt för våra kunder är att de ställer stora krav på kvalitet, precision och snabbhet.