Underhållstekniker till Atlas Copco

Underhållstekniker till Atlas Copco

Om företaget

Atlas Copco är en världsledande leverantör av hållbara produktivitetslösningar. Atlas Copco utvecklar produkter med fokus på produktivitet, energieffektivitet, säkerhet och ergonomi. Företaget grundades 1873 i Stockholm, där huvudkontoret finns än idag, och har kunder i fler än 180 länder.

Atlas Copco Tierpverken tillhör affärsområdet Industriteknik och erbjuder industriverktyg, monteringssystem, produkter för kvalitetssäkring, mjukvaror och service genom ett globalt nätverk. Affärsområdet Industriteknik bedriver utveckling av hållbar produktivitet för kunder inom fordons- och verkstadsindustrierna, underhåll och fordonsservice. Atlas Copco Tierpverken är en av världens mest effektiva produktionsenheter av industriella elverktyg och tryckluftsverktyg samt arbetar kontinuerligt med lean och ständiga förbättringar.

Är du fortsatt nyfiken på vilka Atlas Copco är? Mer information finns på www.atlascopcogroup.com

Dina arbetsuppgifter

Vill du arbeta och utvecklas i ett spännande företag? Är du intresserad av att arbeta inom industrin och är på jakt efter ett varierat arbete där du får vara en problemlösare? Då kan det vara dig vi söker som underhållstekniker till Atlas Copco Tierpsverken.

Som underhållstekniker kommer du att utföra förebyggande och akuta underhållsarbeten. Ditt arbete innefattar både systematiskt och teknisk felsökning. Dina arbetsuppgifter varierar från finmekaniskt till grovmekaniskt arbete, arbete med programvara och reparation av verkstadens maskiner. Du jobbar nära produktionspersonalen samt övriga kollegor inom underhåll. Du arbetar gränsöverskridande för att lösa utmaningar på bästa sätt.

Arbetet är förlagt dagtid eller i skiftform. Du blir anställd av Clockwork Bemanning & Rekrytering och arbetar på uppdrag hos Atlas Copco. Uppdraget startar enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt och sträcker sig i sex månader med möjlighet till förlängning eller anställning hos kundföretaget.

Din profil

Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom industri eller liknande teknisk utbildning och/eller minst 3 års likvärdig arbetslivserfarenhet, gärna inom industrin. Du har god förmåga att förstå processer och behärskar olika arbetsmetoder som elektronik, montering och reparation. Det är meriterande om du har kompetens inom områden som underhåll, service, mekanik och maskinteknik.

Vi tror att du som person är flexibel, ansvarsfull och är intresserad av att lära dig nytt. För att lyckas i rollen har du god samarbetsförmåga, sinne för struktur och högt säkerhetstänk. Vi tror att du är tekniskt kunnig och brinner för problemlösning.

Ansökan

Är det dig vi söker? Då tar vi gärna emot din ansökan på www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, som är 2021-04-13. För vidare frågor kring tjänsten kontakta gärna Rebecca Nätfalk på 070-821 53 11. Varmt välkommen in med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Rebecca Nätfalk
Telefon 0708-215311
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se