Atlas Copco söker drivna produktionsmedarbetare.

Atlas Copco söker drivna produktionsmedarbetare.

Om företaget

Atlas Copco är en världsledande leverantör av hållbara produktivitetslösningar. Atlas Copco utvecklar produkter med fokus på produktivitet, energieffektivitet, säkerhet och ergonomi. Företaget grundades 1873 i Stockholm, där huvudkontoret finns än idag, och har kunder i fler än 180 länder. Atlas Copco Tierpverken tillhör affärsområdet Industriteknik och erbjuder industriverktyg, monteringssystem, produkter för kvalitetssäkring, mjukvaror och service genom ett globalt nätverk. Affärsområdet Industriteknik bedriver utveckling av hållbar produktivitet för kunder inom fordons- och verkstadsindustrierna, underhåll och fordonsservice. Atlas Copco Tierpverken är en av världens mest effektiva produktionsenheter av industriella elverktyg och arbetar kontinuerligt med Lean och ständiga förbättringar. Är du fortsatt nyfiken på vilka Atlas Copco är? Mer information finns på www.atlascopcogroup.com

Dina arbetsuppgifter

Har du ett intresse för produktion och tillverkning? Letar du efter en ny utmaning och vill utvecklas på ett välkänt företag inom industrin? Då tror vi att det är dig vi söker till Atlas Copco i Tierp, där vi just nu söker efter fler medarbetare till monteringen och komponentverkstaden.

På Atlas Copco finns flera avdelningar som tillsammans samarbetar för att producera och leverera framtidens industriverktyg. Som gradare arbetar du på komponentavdelningen. Rollen innebär bland annat att grada, slipa och kvalitetssäkra olika typer av mindre detaljer i stål som ska användas vid tillverkningen av verktyg i monteringen. Som montör på Atlas Copco arbetar du med att montera olika typer av industriverktyg och arbetsmomenten varierar beroende på vilken produktionslina du tillhör. Oavsett om du arbetar som gradare eller montör har du många härliga kollegor i din närhet men du utför oftast dina uppgifter självständigt. Tillsammans med din arbetsgrupp samarbetar ni dagligen för att nå uppsatta mål.

Arbetstiden är antingen dagtid eller 2-skift. Uppdragen kan komma att starta omgående.

Din profil

Vi tror att du kan passa som medarbetare på Atlas Copcos montering eller komponentverkstad om du är en driven lagspelare som tycker om att bidra med nya idéer och förbättringar. Som person har du god finmotorik, ett öga för detaljer och ett effektivt arbetssätt. Du har en stor förmåga att arbeta i högt tempo men du väljer alltid att sätta kvalité i första rum.

Vi ser gärna att du har arbetat inom industrin tidigare med fördel med montering eller bearbetning, alternativt har du annan likvärdig arbetslivserfarenhet. Om du har du kunskaper inom el, ritningsläsning eller om du har genomfört en industriutbildning alternativt har en praktisk eller en teknisk gymnasieutbildning kan det vara meriterande. Men det som är viktigast är att du har ett intresse för teknik och industri samt en stor vilja att lära.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Atlas Copco i Tierp. Om du visar engagemang och gör ett bra jobb finns det goda möjligheter till anställning hos dem längre fram. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Ansökan

Är det dig vi söker? Då tar vi gärna emot din ansökan på www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, som är 2022-10-09. För vidare frågor kring tjänsten kontakta gärna Moa Tjärnström på 073 351 27 08. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Moa Tjärnström
Email Mejla Moa Tjärnström
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Övrigt
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen". Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se