Arbeta extra som montör hos Atlas Copco i Tierp

Arbeta extra som montör hos Atlas Copco i Tierp

Är du pensionär eller studerande och söker ett extraarbete? Sök då tjänsten som montör vid behov till Atlas Copco i Tierp!

För att bli anställd som extraarbetare krävs det en annan sysselsättning på minst 50%

Vi söker nu deltids montörer till vår kund för att täcka toppar i produktionen vid behov. I arbetet som montör krävs det stort fokus, noggrannhet och bra samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom industri och framförallt inom montering.

Vi ser det som meriterande om du har:
  • Erfarenhet från industri och montering
  • Industriell utbildning eller annan relevant utbildning
  • Erfarenhet av lödning
  • Tidigare erfarenhet från arbete hos Atlas Copco
Personliga egenskaper

Som person är du en utåtriktad och social lagspelare som gärna arbetar i grupp med andra då teamkänslan är viktig inom företaget. Du har en hög arbetsmoral och är noggrann i ditt arbetssätt. Vidare är du även ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Du är van vid att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål och deadlines.

Anställningsform/tjänstgöringsort

Visstid vid behov/Tierp

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Intervjuer sker löpande, således kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte att skicka in ditt CV redan idag om profilen stämmer bra in på dig. För en snabbare process ut i arbete ladda upp ditt studieintyg direkt vid ansökan.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 dec 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.