Platschef till Asfalt & Mark i Gävle

Platschef till Asfalt & Mark i Gävle

Dina arbetsuppgifter

Vill du vara med på vår tillväxtresa? Drivs du av att leverera goda resultat i rätt tid? Brinner du för långsiktiga, hållbara relationer? Då ska du söka jobbet som platschef hos Asfalt & Mark i Gävle AB.

I rollen som platschef kommer du att leda och fördela arbetet genom hela projekten inom anläggning, från start till mål. Detta innebär att du kommer att ansvara för projektets planering och genomförande. Du är budget- och redovisningsansvarig för det tilldelade projektet samt säkerställer att detta sker med fokus på kvalité, arbetsmiljö och tid.

Vidare kommer du att arbeta med att bygga relationer med kunder, medarbetare och underleverantörer för att framgångsrikt och långsiktigt kunna driva och utveckla verksamheten. Du leder och fördelar arbetsuppgifter självständigt och arbetar tillsammans med arbetsledare, yrkesmedarbetare, underentreprenörer och övriga kontakter för att driva projekten framåt mot de gemensamt uppsatta målen.

Din profil

Vi söker dig som drivs av att leda och motivera andra för att uppnå gemensamma mål. Att skapa och bibehålla goda relationer med både kunder och medarbetare är en naturlig del av din personlighet. Du har ett starkt kundfokus med intresse, vilja och förmåga att leverera den bästa lösningen för alla parter. Vidare är du en person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och planera ditt och andras arbete.

Vi ser att du har byggteknisk utbildning på gymnasienivå alternativt YH-utbildning eller högskole-/universitetsutbildning inom bygg/anläggning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom branschen. För att lyckas i rollen som platschef ser vi att du har goda kunskaper samt erfarenhet av att driva egna projekt i en ledande befattning. Du uttrycker dig väl på svenska i såväl tal som skrift.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Clockwork rekrytering, har du frågor eller funderingar gällande tjänsten kontakta gärna rekryteringskonsult Pernilla Antonsson på 0733- 51 27 31 eller till perniilla.antonsson@clwork.se
Rekrytering sker löpande under perioden så välkommen med din ansökan idag. Sista ansökningsdag är den 1 augusti 2022.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Pernilla Antonsson
Telefon 073-3512731
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 aug 2022 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé är att utföra individuellt anpassade bygg- och anläggningsarbeten med bästa kvalitet och pris.
Asfalt & Mark i Gävle AB har lång erfarenhet inom branschen. Vi har den kunskap och flexibilitet som krävs för att motsvara våra kunders förväntningar. Med egen maskinpark åtar sig företaget allt inom asfalt- och markarbeten. Vi utför även mindre byggnadsarbeten.
En nöjd kund är en återkommande kund. Tillsammans skapar vi företagets framtid.
Nu växer bolaget och vi behöver därför förstärka vår organisation med en platschef.
Läs mer om oss på: www.asfaltomark.se