Säljare till Arne Thuresson Byggmaterial, Gävle

Säljare till Arne Thuresson Byggmaterial, Gävle

Vi satsar och söker nu en

Säljare / Fältsäljare

med ansvar för Mälardalen och norrut


Som fältsäljare hos oss säkerställer du resultat och är duktig på att utveckla och driva försäljning mot våra kunder, som är återförsäljare inom bygghandeln. Tillsammans med dem kommer du även besöka våra slutkunder. Du förväntas att aktivt arbeta på ett inspirerande sätt med utbildning, demonstrationer och olika kundevent för att på så sätt skapa långsiktiga kundrelationer. Distriktet sträcker sig från Mälardalen och norrut. Du bor lämpligen i Gävle med omnejd där du ugår från ditt hemmakontor. Dock är det viktigaste att du är rätt person för denna tjänst.

"Jag valde att söka tjänsten på Arne Thuresson för att jag ville komma till ett mindre bolag med kortare beslutsvägar där jag kan vara med och påverka verksamheten. Vi är en platt organisation som har väldigt mycket fokus på kund och affär. Vår framtidsvision är att bli våra kunders och medarbetares första val.

Vi har en lyhörd och familjär stämning där vi tillsammans arbetar mot gemensamma mål, och har roligt på vägen dit."

- Jesper Sternhoff, försäljningschef

Din profil

Vi vill att du har dokumenterad säljerfarenhet av uppsökande försäljning inom byggbranschen och vet att närvaro ute hos kund ger resultat. Vi ser också att:
  • Du är självgående, uthållig, strukturerad och en driven lagspelare
  • Du har affärsfokus, är förtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer
  • Du har goda kunskaper inom Microsoft Office
  • Du är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska
  • Du har B-körkort
Vi erbjuder

Vi står inför en spännande och fas och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en viktig roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. Vi har marknadsmässiga bra villkor.

Ansökan och kontakt

Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Marie Gummerus på 08-514 816 42 eller Julia Derblom 08-514 816 44.

Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: teknisk säljare, teknisk försäljare, utesäljare, byggsäljare, byggförsäljning, industrisäljare, industriell försäljning
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 7 maj 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!