Farmaceut till Gävle Strand

Farmaceut till Gävle Strand

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!

Apoteksgruppen Gävle Strand
Hos Apoteksgruppen Gävle Strand får du vara med och utveckla vårt nyetablerade apotek som öppnade dörrarna i sep 2020! Apoteket är ett av våra större apotek och ligger placerat i ett nyetablerat område med stor potential. Apoteket ligger precis intill havet med fantastisk utsikt! Hos Apoteksgruppen Gävle Strand har du som pendlar gångavstånd till stationen, med närheten till både matbutik och andra butiker. Vi har nyligen rekryterat ett starkt team som tillsammans kommer bidra till apotekets utveckling och framtid! Hos oss är vi måna om våra kunder och ser alltid till att vara professionella och serviceinriktade i varje enskilt möte! Nu söker vi ytterligare en stjärna till vårt team, som vill vara med och bidra till ett apotek som ligger i framkant!

Vill du säga hej till någon i vårt team? Kom då in till oss, hälsningar Camilla, Delvin, Karin, Selin och Katrin! Vi har öppet 08:00-19:00 på vardagar, 10:00-15:00 på lördagar och 11:00-15:00 på söndagar.

Din roll som Farmaceut
Ditt viktigaste uppdrag som farmaceut hos oss är att hjälpa våra kunder till en god läkemedelsanvändning och hälsa. Arbetet är omväxlande och innefattar allt från rådgivning och försäljning av läkemedel, egenvårdsprodukter till att arbeta med lager, kampanjer, administration, kvalitet och utveckling. Du arbetar tillsammans med ett team som tar ansvar för apoteket och med stort engagemang skapar en kundupplevelse i världsklass. Till er hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet.

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Hos oss får du använda din farmaceutiska kompetens och omtanke för att göra skillnad för människors välmående – varje dag.

Vad erbjuder vi dig?
Apoteksgruppen erbjuder dig en dynamisk miljö i en framtidsbransch där vi agerar på Sverigemarknaden, men med internationella muskler. Vi är i början av en enormt spännande resa med starka och entusiastiska ägare samt intelligenta och kompetenta medarbetare på en konkurrensutsatt marknad. Det ska vara tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal som bl.a. ger extra sjuklön och föräldralön. För oss är det viktigt hur du mår och utöver en marknadsmässig lön ger vi därför ett årligt friskvårdsbidrag till alla anställda. Vi bryr oss på riktigt helt enkelt.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Urval till intervjuer sker löpande, så ansök redan idag! Om du inte har ditt CV tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig apotekschef Camilla Palmgren tel. 072 050 23 57.

Varmt välkommen med just din ansökan,

Camilla, Delvin, Karin, Selin och Katrin!
Mer info
Kontaktperson Camilla Palmgren
Telefon 072 050 23 57
Område Gävle
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicin & Farmaci
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.apoteksgruppen.se/
Sista ansökningsdag 25 okt 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela landet, och en del av den internationella apotekskedjan Euroapotheca, en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med 3 800 anställda på drygt 670 apotek. Vi är unika med att både ha egendrivna och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Vi är en apotekskedja där vårt engagemang för våra kunders hälsa förenar oss. Delar du vårt engagemang för hälsa och service? Välkommen att jobba med oss på Apoteksgruppen!