Processoperatör till Svenska Aerogel

Processoperatör till Svenska Aerogel

Om företaget

Svenska Aerogel tillverkar Quartzene® som används i en mängd olika material för att förbättra egenskaper i en slutprodukt. Det handlar bl a om bättre prestanda och energibespringar. Våra kunder är tillverkande industrier med produkter inom färg och ytskikt, filtrering, isolering mm.
Svenska Aerogel har lämnat start up fasen och är nu ett producerande bolag med en internationellt uppmärksammad produkt. Verksamheten byggs ut kontinuerligt för att anpassas till den förväntade ökningen av efterfrågan. Bolaget har idag 15 anställda med tillverkning och kontor på Näringen i Gävle. Sedan 2016 är Svenska Aerogel Holding AB listat på Nasdaq First North. Läs mer aerogel.se.

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi fler processoperatörer till Svenska Aerogel. Vill du vara en del i teamet bakom Quartzene - The Next Generation Aerogel? Svenska Aerogel står för utvecklingen av ett tilllsatsmaterial som tillverkas i en helt ny processindustri på Näringen i Gävle. Kapaciteten ökas succesivt och vi behöver förstärkning av operatörer till produktionen.
Är du redo för nya utmaningar i ett expansivt bolag? Är du en driven person med erfarenhet inom produktion och tillverkning? Då är det här jobbet för dig!
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta att styra samt övervaka olika produktionslinor för att säkerhetsställa kvalité, säkerhet och produktivitet. Problemlösning och optimering av driftsparametrar kommer att vara en naturlig del av arbetet. Då produktionen är i en uppstartsfas kommer du även få medverka i framtagning av manualer såsom säkerhets- och operationsbeskrivningar. Det är planerat för skiftgång så vi ser att du är flexibel och kan jobba varierande arbetstider. Vi ser gärna att du är tekniskt intresserad och du arbetar självständigt och utmanas av att hantera problem som uppstår. Detta är ett långsiktigt behov och uppdraget startar omgående med 6 månaders hyra för att sedan övergå till anställning.

Din profil

Flexibilitet och nyfikenhet är två egenskaper som kännetecknar dig. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av industri eller produktion eftersom du då snabbt kan komma in i rollen som processoperatör. Gillar du att ta initiativ kommer du aldrig bli rastlös hos oss.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos en av våra kunder. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Är du den vi söker?

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden men senast 5 maj. För vidare frågor kontakta Ida Broman 0733-512756.
Mer info
Kontaktperson Ida Broman
Telefon 0733-512756
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se