Ekonom med Pyramidkunskaper till Deltab

Ekonom med Pyramidkunskaper till Deltab

Är du en noggrann och ansvarsfull ekonom med kunskaper i affärssystemet Pyramid! Kan du starta upp ett nytt arbete/uppdrag relativt omgående? Då är det dig vi söker till vår kund Deltab i Gävle!

Om tjänsten
Deltab levererar kundanpassade koncept av Profilkläder och Presentreklam till företag och organisationer som har höga förväntningar på kvalitet, innovativ design och service.

Som ekonom hos Deltab ansvarar du för det löpande ekonomiarbetet. Det innefattar löpande redovisning och bokföring, moms- och månadsavstämningar.

Tjänsten har start så snart som möjligt och löper cirka 6 månader med möjlighet till tillsvidareanställning för rätt person. Kunden har behov av 50%-100% under denna tid så utrymme för önskemål om arbetstid finns också.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet från självständigt ekonomiarbete. Önskvärt är att du har jobbat med redovsining och genomfört månadsbokslut och förberett för årsbokslut. Du kan med lätthet sätta dig in i nya system och rutiner. Kunden har som krav att du har kunskaper i affärssystmet Pyramid.

Du tar ansvar, är noggran och har förmågan att självständigt planera och organisera ditt arbete.
Som person är du öppen och skapar god stämning för dig, dina kollegor och andra samarbetspartners.

Viktigt för tjänsten är:
  • Struktur och noggrannhet
  • Ansvarskänsla
  • Nyfikenhet
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag och har start så snart som möjligt och löper cirka 6 månader med möjlighet till tillsvidareanställning för rätt person. Kunden har behov av 50%-100% under denna tid så utrymme för önskemål om arbetstid finns också.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Ulrika Struve via 023-705596 alt. ulrika.struve@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Ekonom, ekonomiassistent, Pyramid, Deltab, Gävle, Adecco
Mer info
Kontaktperson Ulrika Struve
Telefon 023-70 55 96
Område Gävle
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 20 juni 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.