trelleborg sealing solutions söker en produktionsplanerare till deras enhet i gävle!

trelleborg sealing solutions söker en produktionsplanerare till deras enhet i gävle!

Har du ett intresse för produktionsplanering och vill ta första steget ut på arbetsmarknaden eller är redo för nästa steg i karriären? Vi söker nu en engagerad och driven person som vill vara med på en utvecklande resa som produktionsplanerare hos Trelleborg i Gävle!

Information om uppdraget

Academic Work söker en produktionsplanerare till Trelleborg Sealing Solutions enhet i Gävle. Trelleborg är en global industrikoncern som utvecklar högpresterande lösningar för att täta, dämpa och skydda i krävande miljöer över hela världen. Till enheten i Gävle där de producerar och utvecklar ljud- och vibrationsdämpande komponenter till fordonsindustrin är de i behov av en efterträdande produktionsplanerare som kommer ansvara för att balansera efterfrågan och tillgänglighet. På enheten i Gävle är de i dagsläget 25 stycken anställda varav 5 stycken arbetar i kontorslandskapet. Enheten präglas av en familjär känsla där ett gott samarbete är receptet till framgång.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Trelleborg.

Arbetsuppgifter

Som produktionsplanerare kommer du att arbeta i en bred och varierande roll och bedriva strategiska processer för att balansera efterfrågan och tillgänglighet. För att ge dig de bästa förutsättningarna och säkerställa att du kommer in i rollen på bästa sätt kommer du till en början gå bredvid den nuvarande produktionsplaneraren samt få viss introduktion på enheten i Kalmar.

Dina arbetsuppgifter kommer till exempel bestå av att:
 • Planera produktionslinjen
 • Optimera processer inom produktionsplaneringen
 • Planera inköp och ha kontakt med leverentörer
Tjänsten passar dig som vill ta det första steget ut i arbetslivet efter din examen eller dig som vill ta nästa steg i karriären och vill utvecklas i en roll inom produktionsplanering.

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot logistik, industriell ekonomi eller annan likvärdig utbildning alternativt andra erfarenheter och kunskaper som bedöms likvärdiga
 • Har goda datakunskaper samt en förmåga att snabbt sätta dig in i nya IT-system
 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska då detta krävs i kontakt med leverantörer och kollegor
 • Har körkort
Det är meriterande om du:
 • Har tidigare erfarenhet från att arbeta i produktionsmiljö
 • Har erfarenhet av att arbeta i affärssystem
Som person är du ambitiös, nyfiken och driftig, du besitter en stor vilja av att utveckla både dig själv och din kompetens genom ett spännande och varierande arbete. Du är strukturerad och analytisk och har en förmåga att identifiera vilka resurser som krävs för en uppgift och visar på flexibilitet i olika situationer. Vidare har du en hög samarbetsförmåga och servicekänsla då rollen innehåller mycket samarbete med både interna och externa parter. Här är det viktigt att du arbetar bra med andra människor, är lyhörd samt uppmärksam på synpunkter.

Övrig information
 • Start: Januari eller enligt överrenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Gävle
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trelleborgs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Sista ansökningsdag: 2018-10-15.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

"Trelleborg är världsledande inom specialutvecklade polymerlösningar för nästan alla branscher i världen. Och vi befinner oss där vi är i dag för att våra talanger tagit oss dit. Trelleborg har den polymertekniska spetskompetens som gör innovation och tillämpning möjlig. Vi har ett nära samarbete med ledande varumärken inom industrin för att påskynda deras utveckling och driva deras verksamhet framåt och på vägen dit forma industrin och de framsteg som kommer att gagna mänskligheten under många spännande år framöver".