produktionsplanerare till ett växande träförädlingsföretag i gävle

produktionsplanerare till ett växande träförädlingsföretag i gävle

Har du ett intresse för produktionsplanering och vill ta första steget ut på arbetsmarknaden eller är redo för nästa steg i karriären? I en snabbt växande verksamhet har du nu chansen att följa med på en utvecklande resa där du kommer bedriva strategiska processer för att balansera efterfrågan och tillgänglighet.

Information om uppdraget

Academic Work söker en produktionsplanerare till ett träförädlingsföretag i Gävle. Verksamheten är i en expanderande fas där de i dagsläget är cirka 110 stycken anställda och är en del i en större koncern. I rollen som produktionsplanerare kommer du att fungera som spindeln i nätet och arbeta tätt med dina kollegor i ett team där det är högt i tak. Du erbjuds en stimulerande resa och en möjlighet att vara med och utveckla verksamheten till nya höjder.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 12 månader framåt med goda chanser till förlängning förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som produktionsplanerare kommer du att arbeta i en bred och varierande roll och bedriva strategiska processer för att balansera efterfrågan och tillgänglighet. För att säkerställa att du kommer in i rollen kommer du till en början arbeta väldigt nära dina kollegor på avdelningen för att sedan succesivt övergå till självständigt arbete.

Du kommer till exempel att:
 • Utforma produktionsplaner
 • Optimera processer inom produktionsplaneringen
 • Vara med och skapa rutiner i ett nytt affärssystem
Tjänsten passar dig som vill ta det första steget ut i arbetslivet efter din examen eller dig som vill ta nästa steg i karriären och vill vara en del i ett härligt gäng som strävar efter att hela tiden utvecklas och prestera bättre, utan att tumma på kvalité och förväntningar.

Vi söker dig som
 • Har en kandidatexamen inom logistik, industriell ekonomi eller annan relevant utbildning
 • Har mycket goda datakunskaper samt en förmåga att snabbt sätta dig in i nya IT-system
 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska då detta krävs i kontakt med leverantörer och kunder
Det är meriterande om du:

* Har tidigare erfarenhet från produktionsplanering

Som person är du ambitiös, nyfiken och driftig, du besitter en stor vilja av att utveckla både dig själv och din kompetens genom ett spännande och varierande arbete där du utmanas och får växa. För att trivas i rollen tror vi också att du är initiativtagande genom att komma med förslag på nya arbetssätt och vara med i utvecklingen av befintliga processer och rutiner. Vidare innebär arbetet att jobba i team varför du är social och samarbetsvillig. Slutligen ser vi naturligtvis att du gillar analyser, beräkningar och har ett skarpt sinne för detaljer.

Övrig information
 • Start: Augusti, 2018
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Gävle
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
[Academic Work](mailto: sun01@academicwork.se).
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork