ambitiös webbutvecklare sökes till playipp!

ambitiös webbutvecklare sökes till playipp!

Vill du arbeta på en innovativ arbetsplats där det finns stort utrymme för nyfikenhet och nya idéer? Brinner du för webbutveckling och vill arbeta i ett team där alla strävar åt samma håll? PLAYipp söker nu en webbutvecklare som vill vara med och utveckla företaget mot nya höjder!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en webbutvecklare till PLAYipp. PLAYipp växer så det knakar och de behöver nu förstärka med ytterligare en webbutvecklare till deras team. PLAYipp är ett innovativt svenskt företag med huvudkontor i Gävle. De har på tio år utvecklats från att vara ett litet lokalt företag till att nu vara en spelare på den internationella marknaden när det kommer till informationslösningar. På PLAYipp arbetar idag cirka 25 stycken medarbetare och de har nyligen flyttat in i nya fräscha lokaler mitt i centrala Gävle. Hos dem erbjuds du att följa med på en rolig och stimulerande resa i en fantastisk arbetsmiljö där beslutsvägarna är korta och kulturen präglas av engagemang, gemenskap och utveckling!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos PLAYipp.

Arbetsuppgifter

Som webbutvecklare hos PLAYipp kommer du att arbeta med att förbättra och utveckla gränssnittet där kunderna hanterar sin information. Du kommer att arbeta med moderna utvecklingsprinciper och en bred skala av utvecklingsverktyg för att skapa samt vidareutveckla vattentäta produkter att erbjuda kunderna. För att du ska få en bra start i arbetet kommer du att få mycket stöttning av dina teamkollegor.

Du kommer till exempel att:
 • Utveckla i Javascript och React
 • Testa din egen kod med unittester och automationer
Tjänsten passar dig som brinner för webbutveckling och vill arbeta på ett företag som uppmuntrar till nya idéer och innovation.

Vi söker dig som
 • Har goda erfarenheter inom JavaScript
 • Kommunicerar obehindrat i både tal och skrift på såväl svenska som engelska då daglig kommunikation sker på bägge språken
 • Har ett starkt IT-intresse
Det är meriterande om:
 • Du har erfarenhet av att arbeta med React
 • Du har erfarenhet av att arbeta med NodeJS
Det är också meriterande om du har erfarenhet av Redux/Flux, UX och/eller apputveckling i Android, iOS eller React Native

Som person är du orädd, gillar att testa nya idéer och vågar gå utanför din komfortzon. Vi ser också att du har lätt för att samarbeta med andra människor, är lyhörd samt uppmärksammar andras synpunkter och kan kommunicera på ett tydligt sätt. Slutligen ser vi naturligtvis att du tilltalas av problemlösning och har en förmåga att analysera och bryta ned problem i sina beståndsdelar i jakten på den bästa lösningen.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Gävle
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och PLAYipps önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PLAYipp är ett utvecklingsföretag som skapar informationslösningar där information sprids via digitala skärmar och smartphones. Idag använder alltifrån internationella företag till mindre organisationer PLAYipp som en del i sin kommunikation. Med PLAYipp skapar kunder på bästa sätt en effektiv medarbetarkommunikation inom företaget som stärker deras företagskultur och ökar medarbetarens engagemang. PLAYipp jobbar mot en global marknad, och är ett företag med 25 stycken anställda med huvudkontor i Gävle.