Verksamhetsadministratör till Forsmark

Verksamhetsadministratör till Forsmark

Nu söker vi dig med erfarenhet av administration som vill ta dig an ett uppdrag på Forsmark. Behovet är omgående varav denna rekryteringsprocess kommer att gå snabbt - därför är det viktigare att du får in din ansökan snabbt snarare än att du filar på ditt personliga brev i några dagar. Skicka in din ansökan idag med en kortare motivering till varför du vill ha just detta uppdrag, så löser vi resten längs vägen. Välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

I denna tjänst kommer du att stötta flera enheter i administrativa arbetsuppgifter. Du kommer till exempel att sköta protokollskrivning vid möten och hantera registrering och hantering av företagsbeslut och myndighetsärenden. Du kommer att vara spindeln i nätet och boka exempelvis boenden, transporter och utföra andra koordinerande uppgifter. I denna roll kommer du att ha mycket kontakt med andra personer.

Du erbjuds
  • En anställning på 6 månader inledningsvis, med mycket goda möjligheter till förlängning förutsatt att både du och Forsmark är nöjda med samarbetet
  • Stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.
Vi söker dig som
  • Har erfarenhet av att jobba med administration. Det är till din fördel om du haft ett renodlat administratörsarbete, men vi är också öppna för dig som jobbat med något som i vissa delar innefattat administration.
  • Har en god systemförståelse och har goda kunskaper i exempelvis Outlook, Word, PowerPoint och Excel
  • Har goda kunskaper i svenska, då arbetsuppgifterna kräver det i kommunikation och dokumentation
Då du jobbar med att hjälpa dina kollegor på Forsmark är det viktigt att du är serviceinriktad. Då du jobbar med många olika typer av uppgifter är det viktigt att du är strukturerad och har den administrativa grundstrukturen, en god ordningsförmåga och är proaktiv i ditt arbetssätt. Då arbetet handlar om komplexa och viktiga frågor kopplat till säkerheten på Forsmark är det också av stor vikt att du är noggrann.

Placeringen för detta uppdrag är på Forsmark, varav vi ser det positivt om du bor i närliggande orter som exempelvis Gimo, Öregrund eller Östhammar. Vänligen låt det framgå tydligt i din ansökan var du bor och hur du tänker kring eventuell pendling.

Övrig information

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll samt säkerhetsprövningssamtal i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövningen kommer ett drogtest att genomföras.
  • Start: Omgående efter genomförd säkerhetskontroll
  • Omfattning: Heltid
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Forsmarks önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se