Testutvecklare till Syntronic!

Testutvecklare till Syntronic!

Nu finns chansen att arbeta som testutvecklare hos Syntronic i Gävle! Vi söker dig som har ett stort intresse för tekniska lösningar, har relevant utbildning och som vill arbeta med testsystem hos det kreativa och globala designhuset i Gävle. Här erbjuds du individuella utvecklingsmöjligheter beroende på dina styrkor och vad som intresserar dig. Låter detta som något för dig? Tveka inte på att söka, vi går igenom urvalet löpande så vänta inte med din ansökan.

Information om uppdraget

Syntronic Test System fortsätter växa och vi på Academic Work har därför, för Syntronics räkning, återigen fått förtroendet att hitta ytterligare ingenjörer med placeringsort Gävle. Totalt består avdelningen idag av ett 50-tal medarbetare i varierade åldrar och bakgrunder. Här får du dels seniora kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap men även juniora kollegor som vet hur det känns att vara ny på jobbet.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och inledningsvis arbeta som konsult hos Syntronic. Intentionen är att du efter 6 månader ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som testutvecklare kommer du att var en i laget som utvecklar testsystem för produkter som till exempel kretskort, pneumatik, system, kraftmodul, wifi, radio och kamera. Testsystemen som utvecklas består av hårdvara (för stimuli, analys, styrning m.m.) och mjukvara (för testmetoder, algoritmer, styrning, lagring av resultat m.m.). I rollen kommer du att jobba med hela produktlivscykeln från kravställning/systemering till förvaltning och support.

Syntronics kunder finns inom en mängd olika branscher vilket innebär att du kommer att få möjlighet att arbeta med olika typer av produkter och således få en mycket bred kompetens. Tjänsten passar dig som vill ta chansen att utvecklas och bli riktigt vass inom testsystemutveckling. Eftersom du jobbar nära seniora kollegor kommer en naturlig kompetensöverföring att ske och du kommer att få all tänkbar stöttning i din nya roll.

Vi söker dig som
  • Är lägst högskoleingenjör inom elektronik eller datateknik, alternativt annan utbildningsbakgrund, exempelvis systemvetare men med ett hjärta som klappar lite extra för det tekniska
  • Talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska då detta krävs vid dokumentation samt i kontakt med kunder och kollegor
  • Har ett stort intresse för testsystemutveckling och som ser långsiktigt på tjänsten
Som person är du nyfiken och engagerad, du drivs av att få utveckla dig och din kompetens genom ett varierat, utmanande och spännande arbete. För att trivas i rollen tror vi också att du tycker om att arbeta som en del av ett team samt är relationsbyggande och kommunikativ. Vidare tror vi att du har en förmåga att snabbt sätta sig in i nya uppgifter, är prestigelös och besitter en vilja att alltid lära dig lite till.

Hos Syntronic kan vi erbjuda dig en plats hos en arbetsgivare som värdesätter sina medarbetare och ser till varje persons individuella styrkor. Här finns möjligheten att gå olika vägar beroende på vem du är och vilka intressen du har, du kan exempelvis fördjupa dig i de tekniska bitarna men också gå mot en mer övergripande roll med mer kundkontakt. Eftersom att Syntronic är ett globalt bolag finns också möjligheten att arbeta utomlands för den som vill. Kort sagt, det finns en rad olika karriärvägar att gå för den som har ambitionen och viljan!

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Gävle
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gav01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Testare, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Syntronic Group är ett av Europas ledande forsknings- och utvecklingsföretag. Med en gedigen erfarenhetsbank från produktutveckling i över 30 år erbjuder de kunder allt från expertkompetenser på konsultbasis till skräddarsydda nyckelfärdiga systemlösningar inom inbyggda system och trådlös kommunikation. Bland deras kunder finns flera världsledande företag inom branscher som telekom, medicinteknik, fordons-, försvars- och verkstadsindustri. Deras kontor finns i Gävle, Göteborg, Linköping, Lund, Kista, Kumla, Sandviken, Kuala Lumpur, Penang, Beijing, Chengdu, Nanjing, Tianjin, Jakarta, Ottawa och Tokyo.