Teknisk projektledare till banbrytande Nilar!

Teknisk projektledare till banbrytande Nilar!

Nilar är företaget som utvecklar och producerar batterisystem hela vägen från battericell upp till funktionella energilager och i takt med en ökad efterfrågan efter nya, gröna energiförsörjare fortsätter Nilar växa sig starkare på marknaden för smarta energilösningar. Nu expanderar de sin verksamhet och söker ytterligare en teknisk projektledare. Vill du vara med och planera, driva och påverka framtidens projekt tillsammans med kompetenta kollegor? Då är rollen som teknisk projektledare hos Nilar nästa steg i din karriär! Vi tillämpar löpande urval så sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en teknisk projektledare till Nilar. Nilar har påbörjat en unik resa och räknar med att växa mycket de kommande åren. Det senaste året har de gått från att vara cirka 40 anställda till att numera vara närmare 90 personer på plats i Gävle. På arbetsplatsen arbetar idag fyra projektledare och nu söker de ytterligare en stjärna som vill vara med och leda framtidens projekt.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Nilar.

Arbetsuppgifter

Som teknisk projektledare kommer du ta dig an olika typer av projekt där både storlek och område kommer variera. Projekten växlar inom verksamhetsområden som exempelvis mjukvara, mekanik, elektronik, elkraft och i vissa fall även kemi. Projekten kan innefatta allt från adaptioner av befintlig teknik till helt nya och banbrytande lösningar. I rollen som projektledare kommer du självständigt driva projekten framåt och vara en självklar del i Nilars innovativa kultur.

Du kommer till exempel att:
 • Planera och driva projekt
 • Följa upp projektplaner och ta fram projektrapporter
 • Resursplanera och säkerställa måluppfyllnad
 • Genomföra riskanalyser
Tjänsten passar dig som är orädd inför nya utmaningar och arbetsuppgifter. Du har en god kommunikativ förmåga och ett driv som tar både ditt eget och andras arbete framåt. För att säkerställa att du kommer in i rollen på ett bra sätt kommer du få en introduktion i förekommande arbetsuppgifter och få stöttning från de andra projektledarna inom verksamheten.

Vi söker dig som
 • Har en teknisk eftergymnasial utbildning inom IT, el, automation, mekanik eller liknande
 • Har dokumenterad arbetslivserfarenhet av projektledning sedan tidigare och har en mycket god vana att leda projekt
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då kontakt med både kunder och kollegor förekommer på bägge språken
Det är meriterande om du...
 • Har erfarenhet av projektledning inom tillverkande företag
 • Har erfarenhet från att bedriva parallella projekt
Som person är du ansvarstagande och driver dina arbetsuppgifter framåt. Du kan självständigt sätta upp planer för ditt eget arbete samtidigt som du bygger tydliga strukturer som även andra kan arbeta utifrån. Du strukturerar upp ditt arbete även i situationer där det saknas fastställda rutiner eller instruktioner. Vidare använder du ett kroppsspråk som utstrålar förtroende samtidigt som du anpassar ditt budskap efter mottagaren. Avslutningsvis är du inte den som drar dig från att skapa kontakt med nya personer och kan på ett kommunikativt sätt bygga långvariga relationer med medarbetare och kunder.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Gävle
 • Kontaktuppgifter: Konsultchef Tina Rabnell, tina.rabnell@academicwork.se.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nilars önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Gav01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nilar är ett företag som utmanar och utvecklar en ny industri. De tillverkar avancerade nickelmetallhydrid-batterier med en helt unik patenterad konstruktion som levererar kraft och energi med en lång livslängd. Nilar erbjuder lösningar för olika industriella applikationer så som högspända energilager och avancerade batterier för industriell och mobil utrustning. Sedan starten 2000 har Nilar alltid strävat efter att utmana normen för batteriindustrin.