Systemutvecklare till ett av världens största IT- och affärstjänsteföretag

Systemutvecklare till ett av världens största IT- och affärstjänsteföretag

Är du en systemutvecklare som brinner för användarupplevelsen? Då har du ett team som väntar på dig hos vår kund i Gävle! Vi söker dig som vill bli en del av ett stabilt team med erfarna kollegor att lära sig mer av.

Information om uppdraget

I denna tjänst kommer du att bli en del av ett företag som präglas av en kultur där kollegorna är hjälpsamma mot varandra och där du hellre får ställa en fråga för mycket än för lite. Du kommer att omges av 25 andra utvecklare och även få arbeta med 7 systemarkitekter. Tack vare detta kommer du snabbt kunna lära dig mer av dina erfarna kollegor och bli effektiv. Du blir en del av ett team som är fullt av engagemang för företagets lösningar och kunder!

Arbetsuppgifter

Som systemutvecklare hos vår kund har du möjlighet att arbeta med flera olika delar inom systemutvecklingsprocessen såsom kravfångst, arkitektur, systemdesign, systemutveckling, teknisk dokumentation och test. I arbetsuppgifterna ingår både förvaltning av befintliga system och nyutveckling.

Vi söker dig som
  • Har en utbildning som datavetare/systemutvecklare från Universitet, Högskola eller Yrkeshögskola
  • Har kunskaper i C#, .Net eller Java
Som person söker vi dig som är nyfiken på att lära sig med om systemutveckling och har ett stort intresse för att sätta dig in i kundens verksamhet för att få bästa förståelse för de vill kunna använda sina system.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Gävle
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se