Systemutvecklare till Fujitsu

Systemutvecklare till Fujitsu

Brinner du för programmering och är en stjärna på .Net? Då kan detta vara ett jobb för dig! På Fujitsu får du chansen att visa framfötterna på en global arbetsplats där karriärvägarna är många. Har du en relevant utbildning inom IT eller är du en hemmalärd kodninja med affärsmässigheten i blodet? Oavsett så vill vi träffa dig, sök redan idag för att inte missa chansen!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Fujitsus räkning en utvecklare inom .Net till teamet i Gävle.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Fujitsus önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Fujitsu. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig i 6 månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som systemutvecklare på Fujitsu kommer du arbeta med systemutveckling i .Net. Fokus ligger på modern teknik och du kommer att utvecklas genom att jobba med olika intressanta uppdrag hos Fujitsus kunder. Arbetet sker i team och du kommer ha ett nära samarbete med såväl kunder som med det övriga teamet.

Tjänsten passar dig som har programmerat i .Net tidigare, är social och trivs i en serviceinriktad roll där du sköter mycket kundkontakt. Här får du alla möjligheter att få en bred kompetens hos en stor aktör på marknaden. Fujitsu verkar även globalt och här finns det utrymme att bygga en framtida karriär.

Vi söker dig som
  • Har relevant utbildning inom IT eller annan erfarenhet som bedöms som likvärdig.
  • Kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska då båda språken kan förekomma i kontakten med kund.
  • Har erfarenhet från att arbeta med systemutveckling i .Net.
Som person är du affärsmässig och trivs med att ha mycket kundkontakt. Du har ett gott öga för detaljer som är viktiga för helheten och du gillar att identifiera nya affärsmöjligheter. Vidare är du social och trivs bäst när du arbetar nära kollegor och kunder.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Gävle
  • Lön: Timbaserad månadslön
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Fujitsus önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fujitsu i Sverige är en ledande leverantör av tjänster, lösningar och produkter inom IT och kommunikation. Fujitsu erbjuder outsourcing, konsulttjänster samt en heltäckande portfölj av IT-lösningar, såväl i Sverige och Norden som globalt. Svenska Fujitsu har närmare 1000 anställda och kontor över hela landet. Kunder finns inom såväl den privata som offentliga sektorn; bland annat inom bank och finans, detaljhandel, industri, telekom samt centrala myndigheter. Fujitsu Sverige är en del av Fujitsu-gruppen, ett av världens största IT-företag med 159 000 anställda globalt i över 100 länder och med huvudkontor i Tokyo, Japan.