Junior systemutvecklare till Fujitsu!

Junior systemutvecklare till Fujitsu!

Vill du bli en del i en global organisation där kompentensutveckling och innovation är en del av vardagen? Vill du dessutom utvecklas inom programmering på en arbetsplats där man verkligen investerar i sina medarbetare? Då kan detta vara ett jobb för dig! På Fujitsu får du chansen att visa framfötterna på en global arbetsplats där karriärvägarna är många. Här blir du en del av en engagerad och rolig miljö en växtplats för dig som vill utvecklas och göra ständiga framsteg!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Fujitsus räkning en utvecklare inom .Net till deras kontor i Gävle. På kontoret i Gävle arbetar idag cirka 50 konsulter och de behöver nu förstärka med ytterligare en utvecklare till deras team. Kontoret är beläget mitt i centrala Gävle och lokalen är en fantastisk sekelskiftsvåning med otrolig charm och karaktär. Arbetsmiljön präglas av en familjär kultur, med mycket gemenskap och en härlig stämning. För att bibehålla kulturen har de till exempel fredagar där alla samlas och arbetar inne från kontoret. De har även gemensamma aktiviteter för att stärka teamkänslan.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Fujitsu. Uppdraget kommer att vara på heltid och initialt sträcka sig 6 månader framåt. Tjänsten är långsiktig vilket innebär att det finns goda möjligheter till förlängning och överrekrytering, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som systemutvecklare på Fujitsu kommer du arbeta med systemutveckling i .Net. Fokus ligger på modern teknik och du kommer att utvecklas genom att jobba med varierande och spännande uppdrag ute hos Fujitsus kunder. Arbetet sker i team och du kommer ha ett nära samarbete med såväl kunder som med det övriga teamet.

Tjänsten passar dig som har programmerat i .Net tidigare, är social och trivs i en serviceinriktad roll där du sköter mycket kundkontakt. Här får du alla möjligheter att få en bred kompetens hos en stor aktör på marknaden. Fujitsu verkar även globalt och här finns det utrymme att bygga en framtida karriär.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har relevant utbildning inom IT eller dig som har lärt dig att koda på egen hand och som har varit i kontakt med systemutveckling i .Net tidigare. Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska då båda språken kan förkomma i kontakt med kund.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att passa i rollen tror vi att du som person är affärsmässig och trivs med att ha mycket kundkontakt. Du har ett gott öga för detaljer som är viktiga för helheten och du gillar att identifiera nya affärsmöjligheter. Vidare är du social och trivs bäst när du arbetar nära kollegor och kunder.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Gävle
  • Lön: Timbaserad månadslön
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Fujitsus önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fujitsu i Sverige är en ledande leverantör av tjänster, lösningar och produkter inom IT och kommunikation. Fujitsu erbjuder outsourcing, konsulttjänster samt en heltäckande portfölj av IT-lösningar, såväl i Sverige och Norden som globalt. Svenska Fujitsu har närmare 1000 anställda och kontor över hela landet. Kunder finns inom såväl den privata som offentliga sektorn; bland annat inom bank och finans, detaljhandel, industri, telekom samt centrala myndigheter. Fujitsu Sverige är en del av Fujitsu-gruppen, ett av världens största IT-företag med 159 000 anställda globalt i över 100 länder och med huvudkontor i Tokyo, Japan.