Syntronic söker junior projektledare som brinner för teknik!

Syntronic söker junior projektledare som brinner för teknik!

Syntronic söker nu sin nästa projektledare! Har du en relevant högskoleexamen och vill vara nyckelpersonen i ett team med drivna medarbetare? På Syntronic får du chansen att utvecklas som junior projektledare i en arbetsmiljö som är teknikintensiv med innovativa och agila projekt. Här arbetar du med den allra senaste tekniken i en dynamisk miljö med engagerade och erfarna kollegor. Har vi ditt drömjobb? Sök redan idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en teknisk projektledare till Syntronics kontor i Gävle.

Syntronic arbetar på uppdrag av sina kunder som finns inom telekom, medicinteknik, fordons-, försvars- och verkstadsindustrin. Detta jobb är en chans att få arbeta med flera olika typer av produktutveckling där din uppgift är att leda team på cirka 2-15 drivna medarbetare. Tillsammans har ni det gemensamma målet att utveckla färdiga produkter och tjänster.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Syntronic. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos Syntronic, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som teknisk projektledare kommer du arbeta med projekt gentemot Syntronics kunder i en övergripande roll som både innefattar att följa upp arbetet i teamet internt samt ha en nära dialog med kund. Projekten är elektronik- och industrinära men kan även vara projekt inom processnära programmering och inbyggda system.

Du kommer till exempel att:
 • Skapa och följa upp projektplaner samt projektbudgetar
 • Leda och fördela arbetet i team
 • Göra val av teknik
 • Medverka vid införsäljning av nya kundprojekt
Tjänsten passar dig med stort tekniskt intresse och viljan att utvecklas i en internationell miljö med engagerade kollegor. På Syntronic finns goda karriärmöjligheter!

Vi söker dig som
 • Är högskole- eller civilingenjör med relevant inriktning. Intressanta utbildningar är exempelvis datateknik, industriell ekonomi alternativt en kandidatexamen i systemvetenskap
 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska då detta krävs i kontakt med kunder och kollegor
 • Har B-körkort
Det är meriterande om du har erfarenhet av projektledning i en teknikintensiv bransch.

Som person är du social och har en förmåga att motivera ditt team. Du trivs med varierande arbetsuppgifter i en övergripande roll där du ser till att arbetet drivs framåt. För att lyckas i rollen krävs det att du även har en strukturerad sida och tar ansvar för kund och planering.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Gävle
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Syntronics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gav01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Syntronic Group är ett av Europas ledande forsknings- och utvecklingsföretag. Med en gedigen erfarenhetsbank från produktutveckling i över 30 år erbjuder de kunder allt från expertkompetenser på konsultbasis till skräddarsydda nyckelfärdiga systemlösningar inom inbyggda system och trådlös kommunikation. Bland deras kunder finns flera världsledande företag inom branscher som telekom, medicinteknik, fordons-, försvars- och verkstadsindustri. Deras kontor finns i Gävle, Göteborg, Linköping, Lund, Kista, Kumla, Sandviken, Kuala Lumpur, Penang, Beijing, Chengdu, Nanjing, Tianjin, Jakarta, Ottawa och Tokyo.