Studerande kundtjänstmedarbetare till Anticimex

Studerande kundtjänstmedarbetare till Anticimex

Brinner du för att ge service i toppklass samtidigt som du får arbeta i ett högt tempo? Vill du arbeta på ett välkänt, internationellt företag med familjär stämning? Här kommer då det perfekta sommarjobbet för dig som är student. Just nu söker vi en student som vill arbeta som kundtjänstmedarbetare under juli och augusti i sommar. Vi gör urval löpande så passa på och sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker just nu en student som vill arbeta som kundtjänstmedarbetare på Anticimex i sommar. På Anticimex kommer du arbeta i en stimulerande arbetsmiljö och där du kommer ingå i kundtjänst-teamet som består av fyra andra medarbetare.
Utöver dina kollegor i kundtjänst kommer du också ha nära kontakt med kontorets tekniker.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Anticimex. Uppdraget kommer pågå under juli och augusti , måndag till fredag 9-13. För att du snabbt ska kunna sätta dig in i arbetet kommer en tvådagars introduktion hållas i början av juli.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer ditt huvudsakliga ansvar vara att ge kunder så bra service som möjligt genom att hantera ärenden gällande getingar som kommer in via telefon.

Du kommer till exempel att:
 • Svara på samtal från både företags- och privatkunder
 • Ge information och rådgivning gällande getingar
 • Boka och omboka kundbesök till tekniker
Tjänsten passar dig som vill vara en del av ett härligt team samt trivs i en social roll där kunden är i fokus. Vidare trivs du att arbeta i ett högt arbetstempo där telefonen är ditt främsta arbetsredskap.

Vi söker dig som
 • Är studerande på eftergymnasial nivå
 • Är obehindrad i tal och skrift i både svenska och engelska då du dagligen kommer kommunicera på dessa språk
 • Har erfarenhet av att ge service och inte är rädd för att ta emot inkommande samtal
 • Har datorvana då det kommer vara ditt främsta arbetsredskap
Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Anticimexs värdeord är Trust, Innovation och Passion och vi söker dig som kan identifiera dig med denna värdegrund. Tjänsten passar dig som tycker om att ha kontakt med olika människor och hantera utmaningar samtidigt som du får ge service i toppklass. Som person är du problemlösande och gillar ordning och reda. Vidare är du öppen för att ta till dig nya arbetssätt och delar gärna med dig av dina kunskaper till dina kollegor. Slutligen ser vi att är du duktig på att prioritera och trivs med många olika arbetsuppgifter samt att jobba i ett högt tempo.

Övrig information
 • Start: Introduktion kring 2-3 juli, sedan börjar du på deltid i juli.
 • Omfattning: Deltid juli och augusti. Arbetstid 9-13.
 • Placering: Gävle
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Anticimex önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Anticimex erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling och fortlöpande intern utbildning. Anticimex är en spännande blandning av ett entreprenörs- företag och en internationell koncern med mycket stor marknadspotential. Hos oss är alla lika värda och om du ska trivas hos oss, och vi med dig, får du bokstavligen sätta på dig ett par blåbrallor oavsett vilken titel du har. Vi tror på frihet att ta ansvar och mycket av vår utveckling drivs därför av medarbetare på våra kontor. Vill du påverka kommer du att få möjlighet, det lovar vi dig. Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund.

I Sverige är vi omkring 1400 medarbetare på ca 30 kontor mellan Piteå i norr och Ystad i söder, huvudkontor i Stockholm.