Studerande ekonomiassistent till globala koncernen BillerudKorsnäs!

Studerande ekonomiassistent till globala koncernen BillerudKorsnäs!

Studerar du ekonomi på universitets- eller högskolenivå och söker efter ett meriterande deltidsjobb att kombinera med dina studier under terminerna? Vi söker dig som vill få in en fot på arbetsmarknaden och förvärva värdefull erfarenhet inom ekonomi på ett globalt företag där fokus ligger på en hållbar framtid. För rätt person finns även möjligheter att utvecklas inom företaget. Urval sker löpande så sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för BillerudKorsnäs räkning två ekonomiassistenter för arbete inom leverantörsreskontra.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos BillerudKorsnäs. Uppdraget kommer att vara på deltid. Det finns goda möjligheter att arbeta kvar på uppdraget under hela din studietid, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du främst att arbeta med leverantörsreskontra. Teamet för leverantörsreskontra består idag av 11 medarbetare. De har en väldigt bra sammanhållning och det kommer finnas god stöttning för dig som ny i gruppen.

Du kommer till exempel att:
 • Hantera inkommande leverantörsfakturor
 • Administrera utbetalningar till leverantörer
 • Kontrollera attester
Tjänsten passar dig som vill få värdefull erfarenhet vid sidan av studierna och möjligheten att utvecklas inom ekonomi. Du kommer att introduceras i tjänsten genom en introduktion där du får lära dig mer om företaget samt om vilka system du kommer att arbeta i. Vidare kommer du till en början gå bredvid mer erfarna kollegor för att sedan succesivt övergå till mer självständigt arbete.

Vi söker dig som
 • Studerar ekonomi på universitets- eller högskolenivå med minst ett år kvar av din utbildning
 • Talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska då detta är en global koncern och kommunikation förekommer på båda språken
 • Har god datavana
Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare.

I den här rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt dina personliga egenskaper, därför ser vi att du motiverar dig väl redan i din ansökan till oss. Som person är du ambitiös, nyfiken och driftig, och har en vilja att utveckla både dig själv och din kompetens. Du arbetar bra tillsammans med andra och trivs bäst när du arbetar i team. Vidare ser vi att du är noggrann, har ett gott öga för detaljer och följer de kvalitetsstandards som behövs för arbetet. För att få ihop arbete och skola samt för att kunna hoppa in på pass med kort varsel ser vi också att du är flexibel.

Övrig information
 • Start: 2:a september
 • Omfattning: Cirka 1-2 dagar i veckan, måndag-fredag, exempelvis vid ledighet eller sjukdom hos den ordinarie personalen samt i samband med bokslut och andra toppar.
 • Lön: Timlön
 • Placering: Gävle
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och BillerudKorsnäs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Gav01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. De är en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar. BillerudKorsnäs har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde med målet att utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid.