Studenter till extrajobb som produktionsmedarbetare hos Smurfit Kappa

Studenter till extrajobb som produktionsmedarbetare hos Smurfit Kappa

Är du studerande på eftergymnasial nivå och vill arbeta extra vid sidan av studierna samt arbeta heltid i sommar? Då har du kommit rätt! För att täcka upp vid sjukdom och semestrar söker vi nu studenter som vill arbeta i produktionen hos Smurfit Kappa.

Information om uppdraget

Smurfit Kappa är det ledande företaget i Europa inom tillverkning av wellpappförpackningar, wellpappråvara och Bag in box. De har sin produktion på Brynäs i Gävle där de nu söker dig som vill täcka upp för sjukdom och semester hos den ordinarie personalen i sommar.

Arbetet sker i tvåskift vilket innebär:
 • Förmiddagsvecka: 05:54 - 14:36 (måndag-torsdag) och 05:54-13:36 (fredag)
 • Eftermiddagsvecka: 14:18- 23:48 (måndag till torsdag)
Du erbjuds
 • Ett sommarjobb där du kommer få jobba heltid
 • En bra extrainkomst utöver CSN
 • En arbetsplats som värdesätter ditt engagemang och driv
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som produktionsmedarbetare kommer du vara delaktig i produktionen av förpackningar till Smurfit Kappas kunder. Var du kommer arbeta i produktionen kommer bero på dina personliga intressen och erfarenheter. För dig med truckkörkort och erfarenhet av truckkörning finns möjligheten för arbete på lagret. I arbetet ingår även ansvar över såväl maskininställningar, produktion samt kvalitetssäkring utifrån kundernas behov.

Vi söker dig som
 • Studerar på eftergymnasial nivå och har minst 1 år kvar av dina studier
 • Talar och läser på svenska väl för att kunna förstå föreskrifter och kommunicera med kollegor
Vi ser det som starkt meriterande om du har truckkort och vana av att köra truck.

Som person är du:
 • Nyfiken på att lära dig mer om arbete i produktion
 • Noggrann och håller hög kvalitet i arbetet du leverear
 • Samarbetsvillig och motiveras av teamets gemensamma prestationer
Övrig information
 • Start: Maj
 • Omfattning: Deltid under våren vid intresse/ Heltid från Juni
 • Placering: Gävle, Riggargatan 3
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Smurfit Kappas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se